Δημιουργικό τραγούδι και μουσικοκινητική για χαρούμενα παιδιά!

Τι σχέση έχει το τραγούδι με την καθημερινή εκπαιδευτική διαδικασία στην προσχολική και πρώτη σχολική ηλικία; Δημιουργικό τραγούδι και μουσικοκινητική για χαρούμενα παιδιά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα καταπληκτικό βιβλίο από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ και την Μάρω Θεοδωράκη που πραγματικά έχουμε απολαύσει με την μικρή μου Κωνσταντίνα.

 

Μέσα από μια μουσική εξερεύνηση, που χωρίζεται σε έξι ενότητες (εποχές, περιβάλλον, υγεία-διατροφή, σχολική ζωή, οικογένεια, αξίες-αγαθά) και περιλαμβάνει CD με 24 τραγούδια πολλαπλής μουσικοκινητικής, η Μάρω Θεοδωράκη μας καλεί να ανακαλύψουμε την ευεργετικότητα της μουσικής, να εκτιμήσουμε τα οφέλη της και να τα απολαύσουμε μαζί με τα παιδιά μας.

dimioyrgiko-tragoudi-kai-mousikokinitikh-gia-xaroumena-paidia-mommyjammi2
Ένα εύχρηστο και επικοινωνιακό εργαλείο για τον νηπιαγωγό, τον δάσκαλο, τον εκπαιδευτικό, τον μουσικό, τον μουσικοθεραπευτή, τον εμψυχωτή, τον γονιό και για όποιον αγαπάει τη μουσική και το τραγούδι. Το τραγούδι γίνεται πράξη και η μουσική καθρεφτίζεται μέσα από τα μάτια των παιδιών.

Η μουσική βοηθάει τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, καθώς χρησιμεύει στο να τα βοηθήσει να  κατανοήσουν έννοιες όπως: ψηλά και χαμηλά, γρήγορα και αργά, ξεκινώ και σταματώ κλπ. Το να διαβάζουν μουσικές νότες από αριστερά προς τα δεξιά βοηθάει στο να χρησιμοποιούν αργότερα την ίδια φορά (από αριστερά στα δεξιά) για να διαβάσουν λέξεις ή να γράψουν. Το να κρατάνε το ρυθμό και να μετράνε  ένα μουσικό κομμάτι (1,2,3,4) ενισχύει το ρόλο των αριθμών και βοηθάει τα παιδιά να κατανοήσουν καλύτερα τις πρώτες μαθηματικές έννοιες.

dimioyrgiko-tragoudi-kai-mousikokinitikh-gia-xaroumena-paidia-mommyjammi3

Η συνάντηση της μουσικής, του λόγου και της κίνησης βοηθάει τα παιδιά να αξιοποιήσουν τις υπάρχουσες εμπειρίες τους και να αναπτυχθούν, σωματικά, γνωστικά και συναισθηματικά. Ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο όχι μόνο για εκπαιδευτικούς αλλά και γονείς οι οποίοι θέλουν στο σπίτι να προσφέρουν δημιουργικό χρόνο στα παιδιά τους και ερεθίσματα για νέες ανακαλύψεις!

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε από τις Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ ΕΔΩ!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Οι εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ σε συνεργασία με το MommyJammi.gr θα χαρίσουν σε τρεις τυχερούς από ένα αντίτυπο του βιβλίου που συμπεριλαμβάνει και το cd!

-ΕΛΗΞΕ-

dimioyrgiko-tragoudi-kai-mousikokinitikh-gia-xaroumena-paidia-mommyjammi4

Τα βήματα για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό μας είναι τα παρακάτω:

Κοινοποιήστε δημόσια τον διαγωνισμό μας στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

Χαρίστε μας από ένα LIKE στις σελίδες μας σε Facebook

FacebookΕκδόσεις Μίνωας 

Facebook – Mommyjammi 

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Δευτέρα 13/03/2017 ώρα 23΄00

Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook.

Οι 3 νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί.

Οι τυχεροί θα παραλάβουν το δώρο τους με courier που επιβαρύνει τον δωροθέτη.

Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους εντός Ελλάδος.

Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Ακολουθήστε μας και στο Instagram !!!

Instagram MommyJammi

Instagram Εκδόσεις Μίνωας

Καλή επιτυχία!!!

Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ

Συγγραφέας: ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΑΡΩ
Κατηγορία: Εκπαίδευση
Ημ/νία πρώτης έκδοσης: 09/2016
Σελίδες: 96
ISBN: 978-618-02-0754-5
Κωδικός: 95050

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βιβλίο το καλύτερο δώρο για μικρούς και μεγάλους.
    Ευχαριστούμε πολύ
    Πάντα με επιτυχίες καλές δουλειές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ