Στυλάτος αλλά και οικολογικός τρόπος να μεταφέρεις παντού το ρόφημα σου! Ecolife

Μεταφέρω χειμώνα καλοκαίρι τον καφέ μου στη δουλειά ή στο αυτοκίνητο. Θα σου παρουσιάσω το θερμός που με κέρδισε από άποψη ποιότητας αλλά και design. Στυλάτος αλλά και οικολογικός τρόπος να μεταφέρεις παντού το ρόφημα σου! Ecolife

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Ο νούμερο ένα παράγοντας (κατ εμέ) για να απολαύσεις το ρόφημά σου on the road είναι η θερμοκρασία, δεν μπορείς να πίνεις κρύο καφέ ούτε και ζεστό νερό… Ο δεύτερος παράγοντας είναι οι διαρροές. Δοκίμασα το Thermos Cup 480ml – Bronze της Ecolife και με ικανοποίησε απόλυτα. Το ρόφημα διατηρεί την θερμοκρασία του και όταν δεν χρησιμοποιώ το καλαμάκι (χρησιμοποιώντας το ειδικό πώμα που διαθέτει η συσκευασία) δεν υπάρχουν διαρροές! Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω κάνει χάλια το αυτοκίνητο για αυτό το λόγο. Σημαντικό επίσης στοιχείο είναι πως στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται ένα ειδικό μακρόστενο βουρτσάκι ώστε να πλένεις το καλαμάκι (το οποίο επίσης είναι ανοξείδωτο).

stylatos-alla-kai-oikologikos-tropos-na-metafereis-pantou-to-rofhma-sou-ecolife-mommyjammi2

Βέβαια για να επιλέξεις ένα προϊόν από την Ecolife έχεις και άλλους λόγους!  Είναι μια εταιρία που είναι εδώ για να προσφέρει έξυπνα & πρωτότυπα προϊόντα, με συνείδηση  οικολογική & προσωπικότητα ακαταμάχητη! Εδώ το lifestyle αποκτά eco-friendly χαρακτήρα, διατηρώντας ταυτόχρονα την αγάπη του για το design και τη λαμπερή εμφάνιση.

Μη ξεχάσεις να ρίξεις μια ματιά στο πολύ ενδιαφέρον e-shop που διαθέτει η εταιρία ώστε να δεις αναλυτικά όλα της τα προϊόντα!

Συγκεκριμένα το Thermos Cup 480ml – Bronze έχει τα εξής χαρακτηριστικά που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητα (δείτε ΕΔΩ το προϊόν):

  • Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι 304 (18/8 stainless steel)
  • Έρχεται μαζί με ανοξείδωτο καλαμάκι, τάπα ασφαλείας από σιλικόνη & ειδικό βουρτσάκι για να καθαρίζετε εύκολα το καλαμάκι εσωτερικά
  • Διαθέσιμο σε bronze μεταλλικό & μαύρο ματ χρώμα
  • Με πιστοποιητικά ποιότητας FDA & SGS
  • Χωρίς αλουμίνιο και τοξικές ουσίες (BPA free)
  • Δε σπάει & δεν παραμορφώνεται
  • 100% ανακυκλώσιμο
  • Με διπλά τοιχώματα, για να διατηρείται η θερμοκρασία του ροφήματος
  • Έρχεται μαζί με ανοξείδωτο καλαμάκι & τάπα ασφαλείας από σιλικόνη
  • Iδανικό για κρύο καφέ τύπου ‘’Φραπέ’’  ή ‘’Fredo’’
  • Ανάγλυφη εκτύπωση στο σώμα. Σε οικολογική συσκευασία

Μόλις έβαλα στη ζωή μου ένα οικολογικό & στυλατο προϊόν της Ecolife! Ανοξείδωτο θερμός για τα κρύα & ζεστά ροφήματα μου 100% κατάλληλο για ροφήματα, με πιστοποιητικα ποιότητας FDA & SGA, δεν περιέχει αλουμίνιο και τοξινες, δεν σπάει, δεν παραμορφωνεται και είναι 100% ανακυκλώσιμο ♻ www.lifegreen.gr Για μένα που μεταφέρω παντού τον καφέ ☕ μου είναι η πιο ιδανική αλλά και στυλατη λύση! ♥ stay tuned γιατί θα έρθει και Διαγωνισμός ♥ #mommyjammi #womanbloggergr #bloggergr #mombloggergr #bloggerstyle #ecolife #healthyproduct #stylishproducts #recyclable #video #instagoods #instavideo #lifegreen #θερμος #παγουρι #ανακυκλωσιμο #μεταφορα_ροφηματων

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ????MommyJammi???? Maria Liodou! ???? (@mommyjammi.gr) στις

stylatos-alla-kai-oikologikos-tropos-na-metafereis-pantou-to-rofhma-sou-ecolife-mommyjammi3
Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Αυτό το υπέροχο προϊόν το οποίο σίγουρα θα βολευτείς ειδικά τώρα το καλοκαιράκι, μπορεί να γίνει και δικό σου! Η Ecolife και το MommyJammi χαρίζουν σε έναν τυχερό αναγνώστη αυτό το θερμός. Ακολουθώντας τα εξής βήματα! – ΕΛΗΞΕ –

stylatos-alla-kai-oikologikos-tropos-na-metafereis-pantou-to-rofhma-sou-ecolife-mommyjammi5

Like στις σελίδες μας στο Facebook στο MommyJammi.gr και στο Ecolife

Follow στο Instagram Mommyjammi.gr

Share/Κοινοποίηση δημόσια τη φωτογραφία του Διαγωνισμού που θα βρεις ΕΔΩ

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Σάββατο 29/04/2017 ώρα 23΄00. Είναι υποχρεωτικά όλα τα βήματα για την έγκυρη συμμετοχή στον Διαγωνισμό. Ο Διαγωνισμός αφορά κατοίκους εντός Ελλάδος.  Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook με βίντεο. Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί. Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Ο νικητής θα παραλάβει το παραπάνω προϊόν με έξοδα αποστολής που βαρύνουν τον δωροθέτη.

Καλή επιτυχία!!!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!
    ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ!!!
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ