Δοκίμασα υπέροχα προϊόντα essence cosmetics και μία τυχερή θα τα κερδίσει!-ΕΛΗΞΕ

Δοκίμασε τα… Αγάπησε τα και εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις σου! Δοκίμασα υπέροχα προϊόντα essence cosmetics και μία τυχερή θα τα κερδίσει!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Καταπληκτικά προϊόντα που σε εμπνέουν να εκφράσεις τον εαυτό σου με στυλ, αυτοπεποίθηση και χαρά. Με μία πλήρης επαναστατική γκάμα από προϊόντα ομορφιάς με τα πιο hot χρώματα της σεζον, θα δείχνεις εκπληκτική και το δέρμα σου θα έχει τέλεια υφή! essence Παρέλαβα αρκετά προϊόντα και είμαι ενθουσιασμένη! Πάμε να τα δούμε παρέα ένα ένα αναλυτικά!

dokimasa yperoxa-proionta-essence-cosmetics-kai-mia-tyxeri-tha-ta-kerdisei-mommyjammi2

dokimasa yperoxa-proionta-essence-cosmetics-kai-mia-tyxeri-tha-ta-kerdisei-mommyjammi3

–          gel look plumping top coat για ένα τέλειο φινίρισμα στο μανικιούρ σας. xxl volume για δυνατά και λαμπερά νυχάκια. Εγώ πολλές είναι οι φορές που δεν βάφω τα νύχια μου αλλά βάζω ένα καλό γυαλιστικό μόνο.

–          glow & care luminous nail polish νέα σειρά βερνικιών που προστατεύουν και δυναμώνουν τα νύχια, χάρη στο λάδι kukui που περιέχει. Απόχρωση 07 keep calm and glow on!

–          all about matt oil free make up. Ταίριαξε άψογα στο δέρμα μου το οποίο έχει τάση λιπαρότητας, υπέροχη φυσική κάλυψη χωρίς να κλείνει τους πόρους και με ένα αποτέλεσμα το οποίο διαρκεί. Αααα και μη ξεχάσω, έχει ένα πολύ όμορφο διακριτικό άρωμα!

–          all about matt high covering concealer με προβιταμίνη Β5. Το βασικό μου πρόβλημα είναι οι μαύροι κύκλοι και ποτέ δεν ξεχνώ να βάλω concealer ακόμα και να μη κάνω κανονικό μακιγιάζ. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μάνα χωρίς μαύρους κύκλους… Τέλεια κάλυψη, φυσική με μία υπέροχη κρεμώδη σύνθεση χωρίς αίσθηση λιπαρότητας.

–          all about concealer palette με πέντε διαφορετικά χρώματα για ποικίλους συνδυασμούς. Τα αναμειγνύουμε ώστε να ταιριάξουν στο χρώμα του δέρματος μας. Ρόζ και κίτρινο είναι για να μειώσουμε τους μαύρους κύκλους. Το πράσινο εξουδετερώνει τις κοκκινίλες ενώ η ανοιχτή και σκούρα απόχρωση του μπεζ δίνουν ένα ματ εφέ στην επιδερμίδα! Σούπερ! Δες ΕΔΩ

–          all about matt oil control paper. Αυτά τα μαγικά χαρτάκια με ενθουσίασαν γιατί δυστυχώς έχω λιπαρό δέρμα και όταν η θερμοκρασία ειδικά ανεβαίνει, οι γυαλάδες κάνουν την εμφάνισή τους. Βγάζω λοιπόν ένα χαρτάκι ακουμπώ στο δέρμα μου, στο πρόσωπο, στις περιοχές που εμφανίζεται η γυαλάδα και… αντίο γυαλάδα! Τόσο απλά και εύκολα ανανεώνω το μακιγιάζ μου!

–          eyeliner pen white απλό και εύκολο στην χρήση του, το χρησιμοποιώ στις γωνίες εσωτερικά του ματιού για να δώσω μια καθαρότητα στο βλέμμα!

Φυσικά το review δεν τελειώνει εδώ! Έχουμε Διαγωνισμό με προϊόντα essence cosmetics που θα κερδίσει μία τυχερή! ~ΕΛΗΞΕ~

dokimasa yperoxa-proionta-essence-cosmetics-kai-mia-tyxeri-tha-ta-kerdisei-mommyjammi4

Συγκεκριμένα, τα προϊόντα του διαγωνισμού είναι τα εξής:

–          My must haves eyeshadow 10 apricotta υπέροχη σκιά ματιών για τις καθημερινές σου εμφανίσεις! Το φανταστικά επίσης με την συγκεκριμένη σκιά είναι πως μπορείς να δημιουργήσεις πανεύκολα την δική σου προσωποποιημένη τετραπλή ή οκταπλή παλέτα. Απλώς διάλεξε τις αγαπημένες σου αποχρώσεις και τοποθέτησε της στην παλέτα! Δες ΕΔΩ

–          Kajal pencil 04 white απλό και εύκολο στην χρήση του, το χρησιμοποιώ στις γωνίες εσωτερικά του ματιού για να δώσω μια καθαρότητα στο βλέμμα!

–          Coverstick 20 matt sand με αυτό το στικ καλύπτεις εύκολα και αποτελεσμάτικα κηλίδες, στίγματα, κοκκινήλες! Εμπλουτισμένο με bisabolol, αλλαντοΐνη και farnesol για να ηρεμεί το κουρασμένο δέρμα. Δες ΕΔΩ

–          Tip painter 01 pure white (για γαλλικό μανικιούρ) ιδανικό για γαλλικό μανικιούρ! Δες ΕΔΩ.

–          The gel nail polish 38 love is in the air για ένα μανικιούρ που διαρκεί και δίνει ένα αποτέλεσμα γυαλάδας τζέλ! Δες ΕΔΩ τα χρώματα.

–          The gel nail polish 76 coral me crazy για ένα μανικιούρ που διαρκεί και δίνει ένα αποτέλεσμα γυαλάδας τζέλ! Δες ΕΔΩ τα χρώματα.

Τα βήματα για την συμμετοχή σας είναι τα παρακάτω:

Like στις σελίδες μας στο Facebook στο MommyJammi.gr και στο Essence Greece

Follow στο Instagram Mommyjammi.gr και στο essence_cosmetics

Share/Κοινοποίηση δημόσια τη φωτογραφία του Διαγωνισμού που θα βρεις ΕΔΩ

dokimasa yperoxa-proionta-essence-cosmetics-kai-mia-tyxeri-tha-ta-kerdisei-mommyjammi5

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Όροι διαγωνισμού:

Λήξη διαγωνισμού Τρίτη 16/05/2017 ώρα 23΄00. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στην σελίδα του MommyJammi στο Facebook με βίντεο. Η νικήτρια θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook και σε περίπτωση μη ανταπόκρισης εντός τριών ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί. Tο δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή οποιοδήποτε άλλο προϊόν. Η νικήτρια θα παραλάβει τα παραπάνω προϊόντα με έξοδα αποστολής που βαρύνουν τον δωροθέτη.

Καλή επιτυχία!!!

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Instagram: oliviawins_78 ???? ???? ???? fb:olga ristani????????
    εύχομαι να είμαι Η τυχερή!!!????????????????????????ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!

  2. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το φανταστικό δώρο που μας προσφέρετε!!!! Μακάρι να μου χαμογελάσει η τύχη!!!! Instagram: fanibotini

  3. Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο ΔΩΡΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ