Δώρα που θα λατρέψει ο μπαμπάς σας στη γιορτή του πατέρα

Σίγουρα το δώρο που θα θέλατε να προσφέρετε στον πατέρα σας την ξεχωριστή αυτή ημέρα, είναι κάτι που θα τον συγκινήσει και θα αποτελεί μια ξεχωριστή ανάμνηση χρωματισμένη με μοναδικά συναισθήματα. Δώρα που θα λατρέψει ο μπαμπάς σας στη γιορτή του πατέρα.

Η γιορτή του πατέρα είναι μια ιδανική περίσταση για ένα δώρο, μια έκπληξη που σίγουρα θα θυμάται. Μπορεί να είναι κάτι που δεν θα αποχωρίζεται ποτέ. Κάτι που θα χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση. Κάτι ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό όπως ένα άρωμα. Ένα ποιοτικό ανδρικό άρωμα αποτελεί την πλέον ιδανική επιλογή αφού θα σας νιώθει κοντά του και θα σας σκέφτεται κάθε φορά που θα το φοράει.

Οι οσμές συνδέονται με περιστάσεις και αναμνήσεις. Θα θυμάμαι την έκπληξη που ένιωσε και ένα αίσθημα ζεστής θαλπωρής θα τον τυλίγει με ένα ιδιαίτερο τρόπο με το ανδρικό άρωμα που θα έχετε επιλέξει αποκλειστικά εσείς για εκείνον.

Rasasi Hawas For Him

Το Rasasi Hawas For Him αρχικά θα ενθουσιάσει τον πατέρα σας με την εντυπωσιακή του διάφανη γκρι φιάλη, που ξεχωρίζει χάρη στο μοτίβο του πύθωνα που είναι τυλιγμένος γύρω από το μεταλλικό πώμα. Αυτή η αρωματική σύνθεση συνδυάζει φρέσκες, υδάτινες νότες οι οποίες μεταφέρονται σταδιακά προς τις ζεστές, ξυλώδεις νότες βάσης. Ένα φρέσκο ​​μίγμα φρούτων από λεμόνι και μήλο μαζί με συνοδεία κανέλας και περγαμόντου. Οι μεσαίες νότες του βασίζονται σε υδάτινες συγχορδίες, συνδυασμένες με πεπόνι και βιολέτα. Στον επίλογο αναμειγνύονται με ζεστές, ανατολίτικες νότες σανταλόξυλου, κέδρου και μόσχου.

Έτσι θα νιώθει το ζεστό αίσθημα της θαλπωρής, που και εκείνος σας χαρίζει καθημερινά, από την πρώτη μέρα της ζωής σας…

Armaf El Cielo

Το άρωμα Armaf El Cielo θα τον κερδίσει από την πρώτη στιγμή με την φρεσκάδα και την καθαρότητά του. Είναι ελαφρύ με εκλεπτυσμένη σύνθεση, ιδανικό για καθημερινή χρήση. Άρωμα εσπεριδοειδών με νότες βοτάνων ιδανικό για τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού αφού προσφέρει φρεσκάδα χωρίς να βαραίνει. Κάθε άντρας που γνωρίζει από καλά ανδρικά αρώματα είναι σίγουρο πως θα το εκτιμήσει.

Ακόμα κι εάν στην αρχή δεν δείξει ιδιαίτερο ενθουσιασμό, μην πτοηθείτε γιατί είναι εγγυημένο ότι μια τέτοια κίνηση θα τον συγκινήσει βαθύτατα, ακόμα και εάν δεν το παραδεχθεί.

Σκεφτείτε πώς αισθάνεστε κάθε φορά που ο μπαμπάς σας είναι εκεί για εσάς, πώς αισθάνεστε κάθε φορά που σας χαρίζει ένα δώρο, μια πολύτιμη συμβουλή ή ένα από τα χαζά του αστεία, που πάντα όμως σας κάνουν να γελάτε και να νιώθετε όμορφα!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ