Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 17/6 έως 23/6/2024

Έχουμε εντελώς άλλη εικόνα από την πραγματική σε ότι αφορά σχέσεις, συνεργασίες, επικοινωνία, θέλουν μεγάλη προσοχή και επιφυλακτικότητα. Υπάρχει τάση να σερνόμαστε από την εξάντληση. Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 17/6 έως 23/6/2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Ξεκινάει ένα διάστημα που στρέφετε την προσοχή μέσα σας, συνειδητοποιήσεις, αλλά και θέματα που συνδέονται με παρελθούσες συμπεριφορές, το σπίτι, την οικογένεια. Μη μείνετε στις εντάσεις που είναι η ζώνη ασφαλείας σας. Αξιοποιήστε το γεγονός πως η δουλειά που κάνετε αντανακλάται στους άλλους.

Ταύρος

Συναντήσεις, συζητήσεις, μετακινήσεις, θέλετε να… ομορφύνετε με τον τρόπο σας το άμεσο περιβάλλον, τις σχέσεις σας με τα αδέρφια, τους συγγενείς, τους γείτονες. Αυτό μπορεί να γίνει και οικονομικά ανταποδοτικό. Ανοίγετε τα μάτια κατά κάποιο τρόπο, εμβαθύνετε όχι μόνο σε πρακτικό επίπεδο, λίγο πιο φιλοσοφημένα, με έμφαση σε όραμα, ταξίδια, νέους στόχους.

Δίδυμοι

Οικονομικές ευκαιρίες εμφανίζονται, που όμως κρύβουν και προκλήσεις. Καλό θα ήταν να τις υπολογίσετε μακροπρόθεσμα. Αξιολογείτε και αξιοποιείτε καλύτερα τα όσα έχετε στη διάθεσή σας, ταλέντα ικανότητες, πηγές εσόδων. Φωτίζονται πλευρές και κινήσεις από τους άλλους, ή από εσάς τους ίδιους προς τους άλλους στο όνομα της ασφάλειας και της διαχείρισης.

Καρκίνος

Αποκτάτε μεγαλύτερη αντικειμενικότητα και αποστασιοποίηση από όσα σας βαραίνουν. Το μυαλό τρέχει με χίλια, ο μόνος φόβος είναι ότι μπορεί και να σας εξαντλήσει. Κινήσεις, νεύρο, μετακινήσεις, συζητήσεις, ακόμα και διαπραγματεύσεις, όλα στο τραπέζι. Δε λείπουν συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις, και το συναίσθημα πρωταγωνιστής.

Λέων

Μπαίνετε σε διαδικασία ανάλυσης, ανασκόπησης και αυτο-εκτίμησης. Πέφτουν οι τόνοι, αλλά δεν μειώνεται η δύναμή σας. Η πανσέληνος τονίζει και πιο πρακτικά πράγματα και λεπτομέρειες που πρέπει να δείτε, θέματα οργάνωσης, θέματα υγείας, θέματα κατοικιδίων. Εκφράστε την πίεση, αισθήματα ανοχής, μην σας καταπιούν!

Παρθένος

Μετακινείτε σκέψη και δράση σε ένα πιο ευρύ πλαίσιο, στο μέλλον, πως θα αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη συνθήκη τώρα. Ερωτικά και επαγγελματικά, και με φίλους, ταξίδια, δραστηριότητες, νέοι άνθρωποι στη ζωή σας, επικοινωνία, σόσιαλ. Πανσέληνος στον οίκο της χαράς και της ζωής, αναγέννηση για εσάς!

Ζυγός

Μυαλό και καρδιά αφιερώνονται στα επαγγελματικά, το κοινωνικό σας προφίλ και τους γονείς. Αξιολογείτε τα επιτεύγματα και αναπροσαρμόζετε τη στάση σας. Προαγωγή, αλλαγή στην καριέρα, επιμόρφωση, δημόσιες σχέσεις, αξιολόγηση, προϊστάμενοι, φήμη, ευθύνες, ικανότητες είναι μερικές μόνο πτυχές που φωτίζονται.

Σκορπιός

Ένα φως της αισιοδοξίας έρχεται να σας τονώσει. Ο φοίνικας ξαναγεννιέται και είστε εσείς. Τονίζονται θέματα έκφρασης και επικοινωνίας, θέματα με τις μετακινήσεις και το μεταφορικό μέσο, θέματα με έγγραφα και συμβόλαια, θέματα με τα αδέρφια. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και συνδεδεμένοι με το όραμα σας, συνεχίζετε με πίστη.

Τοξότης

Φαίνεστε αποφασισμένοι να σκάψετε πιο βαθιά μέσα σας και να ρίξετε φως στο σκοτάδι, κυριολεκτικά. Εστιάζετε σε οικονομικά, ασφάλειες, διαχείριση. Η πανσέληνος σας προκαλεί εκκωφαντικά-υπόγεια σε όλα τα παραπάνω, είτε ωθώντας σας να ξοδέψετε περισσότερο από ό,τι χρειάζεται, είτε μα αναγνωρίσετε την προσωπική σας αξία μέσα από τα κεκτημένα.

Αιγόκερως

Ευαισθησία και ευαισθητοποίηση, ζεστασιά και κατανόηση, είναι πλευρές πάνω τις οποίες μπορείτε να συμπεριλάβετε στη θεώρηση των πραγμάτων και όχι μονοκόμματα αντικειμενικότητα. Έχετε πολλές ευκαιρίες και όλα τα εργαλεία να δουλέψετε τον εαυτό σας. Βρίσκετε την ηρεμία και την διάθεση να συνδεθείτε με τις σημαντικές σας σχέσεις.

Υδροχόος

Συνεχίζετε το τρέξιμο του μήνα, πράγματα με χαρτιά και όποια εκκρεμότητα έχετε να ολοκληρώσετε. Συζητήσεις που πρέπει να κάνετε, συμφωνίες που καλείστε να κλείσετε, μέσα στο εργασιακό περιβάλλον, τώρα είναι ο χρόνος να το κάνετε και υπάρχει προθυμία και από την άλλη πλευρά. Βρίσκεστε αντιμέτωποι με το παρελθόν, τις ανασφάλειες, το υποσυνείδητο.

Ιχθύες

Καλή περίοδος να εκφράσετε όλες αυτές τις σκέψεις για τον εαυτό σας στους άλλους, να ξεκαθαρίσετε την άποψή σας, να αναζητήσετε δραστηριότητες που θα ιντριγκάρουν το πνεύμα και τη δημιουργικότητά σας. Αφεθείτε, χαλαρώστε λίγο, να παίξτε, γελάστε. Ακούστε και το εσωτερικό σας παιδί. Φως πάνω σε φίλους, οικονομικά, στόχους, όνειρα και προσδοκίες!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ