3+1 φορέματα ιδανικά για το πρώτο ραντεβού σου

Το πρώτο ραντεβού. Η ιδιαίτερη στιγμή που δύο άνθρωποι συναντιούνται ξανά, για να δώσουν συνέχεια σε εκείνη την απροσδόκητη έλξη που τους έφερε κοντά. 3+1 φορέματα ιδανικά για το πρώτο ραντεβού σου

Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα και ο νους ταξιδεύει αναπόφευκτα στην πρώτη εικόνα σου που θες να «μιλήσει» για σένα, πριν από εσένα. Το outfit σου είναι πολύ σημαντικό και τα φορέματα ιδανικά.Διάλεξε το κατάλληλο ανάλογα με την τοποθεσία της πρώτης σας συνάντησης:

Σινεμά

Για πολλούς δεν είναι η καλύτερη ιδέα, όμως το ραντεβού στο σινεμά είναι σίγουρο ότι θα σε γλιτώσει από πολλές αμήχανες σιωπές. Προτίμη σε μια ταινία κλασικού κινηματογράφου με αριστοτεχνικές φωτοσκιάσεις και ευρηματική σκηνοθετική αντίληψη,μια που το λευκό μίνι broderie σου φόρεμα θα θυμίζει εκείνα που φορούσε κάποτε η Γκρέις Κέλι και η Όντρεϊ Χέπμπορν.

Συναυλία

Νιώστε μαζί τον ρυθμό και την αδρεναλίνη παρακολουθώντας live ένα αγαπημένο σας συγκρότημα. Η βραδιά αυτή θα είναι μαγική, αξέχαστη και η εμπειρία που θα μοιραστείτε μοναδική. Το ρούχο σου θέλεις να είναι άνετο, για να χορεύεις με τις ώρες και το ανάλαφρο βισκοζένιο φόρεμα είναι τέλειο.Σου προτείνουμε κάποιο που θα είναι μακρύ, μεσάτο, με ασύμμετρο τελείωμα και σε βαθύ κόκκινο χρώμα,για να αναδεικνύεται το σώμα σου και να μη χάνεσαι μέσα στο πλήθος.

Dinner & Cocktails

H πιο formal περίσταση απαιτεί και πιο formal ρούχα. Ίσως, ένα μίνι φόρεμα με σατέν υφή και έντονα μοτίβα που θα ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σου. Ένα κομμάτι με διακοσμητικά στοιχεία που είναι τάση φέτος,όπως κεντήματα στη μέση και στις τιράντες. Τοσύνολο θα ολοκληρώσεις με ψηλοτάκουνα πέδιλα, ένα clutchbag και από πάνω τη φίνα εσάρπα σου. Ενώ εάν ήταν χειμώνας, θα επέλεγες από τα παλτό γυναικεία ένα μονόχρωμο με γούνινα στοιχεία ή ένα leather-lookσακάκι.

Περπάτημα & Brunch

Ένας περίπατος χωρίς μουσική και κοινό δίπλα,θα σας επιτρέπει να μιλάτε ελεύθερα.Η συνεχόμενη αλλαγή του σκηνικού θα ενδυναμώνει την επαφή σας, καθώς θα ανακαλύπτετε μαζί καινούργια μέρη, ενώ η εμπειρία θα γίνει πιο fun, εάν καταλήξετε σε κάποια θεματική γευσιγνωσία στο καινούργιο στέκι της πόλης. Για όλα τα παραπάνω,το outfit σου πρέπει να είναι άνετο και θηλυκό. Όπως ένα καλοκαιρινό πλεκτό κομμάτι, ένα μακρύ, εξώπλατο ριγέ φόρεμα που θα το ταιριάξεις με sneakers,καπέλο και γυαλιά σε μια ηλιόλουστη μέρα, για να δείχνεις στα καλύτερά σου.

Τα ρούχα για το πρώτο ραντεβού δε θυμίζουν εκείνα που θα διάλεγες για την πρώτη σου συνέντευξη για δουλειά ούτε εκείνα που θα φορούσες στον γάμο της καλύτερης σου φίλης. Συνδυάζουν κομψότητα,άνεση καιfeminine-chic στιλ, όπως ακριβώς τα φορέματα που σου προτείναμε παραπάνω.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

3+1 φορέματα ιδανικά για το πρώτο ραντεβού σου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ