3+1 statement outfits που θα σας φέρουν στο επίκεντρο της προσοχής

Ξεχωρίζετε πάντα από το πλήθος με το στιλ σας, θέλετε το ρούχο σας να αφηγείται μια ιστορία και να αποκαλύπτει την προσωπικότητά σας. 3+1 statement outfits που θα σας φέρουν στο επίκεντρο της προσοχής

Η επιλογή του κατάλληλου outfit εξαρτάται σαφώς τόσο από την περίσταση όσο και από τη διάθεσή σας, ωστόσο εμείς μοιραζόμαστε σήμερα μυστικά και τα τέσσερα statement outfits που θα σας φέρουν στο επίκεντρο της προσοχής.

Color-blocking

Η τάση που δημιουργεί τα πιο vibrant σύνολα στην όψη. Χρώματα συμπληρωματικά ή αντιθετικά ενώνονται σε ένα ensemble και χαρίζουν playful διάθεση.Η ενέργειά τους επηρεάζει τη δική σας ψυχολογία και των γύρω σας, κάτι που είναι αρκετό για να κάνετε standout. Κάποιες αποχρώσεις είναι πιο κολακευτικές από άλλες, ενώ είναι προτιμότερο να συνδυάζετε μέχρι και τρία χρώματα για περισσότερη ισορροπία και αρμονία στο look. Τα παντελόνια γυναικεία είναι ο σύμμαχός σας,διαλέξτε για το καλοκαίρι ένα κοραλί και ταιριάξτε το με τιρκουάζ τοπ και κάποια μωβ αξεσουάρ σαν τελευταίες πινελιές.

Aξεσουάρ

Οι ζώνες που δίνουν σχήμα στα boxy φορέματα,τα μακριά κολιέ που στολίζουν τον λαιμό μέσα από tailored σακάκια,ταstatementσκουλαρίκια που δημιουργούν εντυπωσιακάlook,τα καπέλα που ορίζουν το στιλ σε επίσημο ή vacation, οι τσάντες και τα παπούτσια που μπορούν να κάνουν dress up ένα σύνολο.Αυτή είναι η δύναμη των αξεσουάρ. Μαζί τους δεν θα έχετε ποτέ μονότονα outfits, ενώ το ίδιο lookθα αποκτά πολλές εκδοχές, απλά προσθέτοντας διαφορετικά.Τα φουλάρια και τα μαντήλια είναι must-have για κάθε σεζόν, φορέστε ένα μπλε μεταξωτό με σχέδια ως τοπ, ολοκληρώστε με ομοιόχρωμο παντελόνι και θα είστε στο κέντρο της προσοχής.

Prints

Μπορεί να είναι ένα ή πολλά, μικρά ή μεγαλύτερα.Η ποικιλία τους μας εκπλήσσει,το ίδιο και ο τρόπος που οι σχεδιαστέςφρεσκάρουναγαπημένασχέδια και μας χαρίζουν καινούργια. Τα φλοράλ μοτίβα υπόσχονται ρομαντικό στιλ, οι ρίγες είναι συνώνυμες του preppy, τα γεωμετρικά θα είναι πάντα contemporary, ενώ τα abstract έχουν το δραματικό εφέ που ξυπνά τη φαντασία. Ένα εμπριμέ σύνολο θα είναι πάντα ξεχωριστό είτε πρόκειται για κοστούμι, είτε για ολόσωμη φόρμα, είτε για ένα φόρεμα σαν το μακρύ που είδαμε με τα ασπρόμαυρα abstract σχέδια που θα το φοράτε σε κάθε επίσημη σας εκδήλωση.

Σχεδιασμός & Υφή

Σκεφτείτε βολάν, πιέτες, cut-outs, διακοσμητικά στοιχεία, ασυμμετρίες, πειραματισμούς με τις αναλογίες και ιδιαίτερες υφές. Πώς είναι δυνατόν τα παραπάνω να μην προσελκύσουν τα βλέμματα; Τολμήστε ένα co-ord με goddess vibes. Αναζητήστε από τις φούστες εκείνη με τις χρυσαφένιες παγιέτες και ταιριάξετε τη με το matching bustier και ψηλά πέδιλα. Ένα σύνολο του ονείρου για λαμπερές εμφανίσεις.

Αυτές είναι οι λεπτομέρειες που απογειώνουν το στιλιστικό παιχνίδι, τα tips για να κάνετε εντύπωση και τα τέσσερα outfits-αποκάλυψη που θα θέλουν να παρατηρούν όλοι συνέχεια.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

3+1 statement outfits

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ