Έξυπνα outfits της τελευταίας στιγμής για να λάμψεις στο καλοκαιρινό event

Είναι γεγονός, ότι το καλοκαίρι, συνοδεύεται από πολλά events. Από τους γάμους και τις βαφτίσεις, μέχρι τις εξόδους για φαγητό και ποτό, οι περιστάσεις είναι πολλές. Έξυπνα outfits της τελευταίας στιγμής για να λάμψεις στο καλοκαιρινό event

Η καλοκαιρινή σεζόν, ίσως είναι και μια από τις αγαπημένες περιόδους για τη μόδα. Τα αέρινα κι ανάλαφρα υφάσματα, τα ζωντανά χρώματα και τα έντονα prints, έρχονται για να δώσουν έναν αέρα ανανέωσης στα outfits σου. Έρχεται η στιγμή που αποχαιρετούμε το layering και τα βαριά ρούχα και καλωσορίζουμε τις νέες ενδυματολογικές επιλογές, που θα δώσουν το έναυσμα για τις πιο καθηλωτικές εμφανίσεις.

Είναι γεγονός, ότι το καλοκαίρι, συνοδεύεται κι από πολλά events. Από τους γάμους και τις βαφτίσεις, μέχρι τις εξόδους για φαγητό και ποτό, οι περιστάσεις είναι πολλές κι ειδικά αν προκύψουν την τελευταία στιγμή, σε καλούν να “χτίσεις” γρήγορα τα πιο λαμπερά outfits. Για να αποφύγεις λοιπόν, οποιαδήποτε στυλιστική σύγχυση, σου έχουμε συγκεντρώσει τα πιο κομψά συνολάκια για να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα!

1.   Παντελόνες με statement tops

Η βιασύνη δεν ήταν ποτέ σύμμαχος της μόδας, πόσο μάλλον όταν το outfit που θες να δημιουργήσεις, προορίζεται για κάποιο επίσημο event. Γι’ αυτό λοιπόν, κάθε φορά, πρέπει να έχεις στο μυαλό σου κάποιες σίγουρες κι ασφαλείς επιλογές που θα ξέρεις ότι δε θα σε απογοητεύσουν. Οι παντελόνες και τα statement tops συγκαταλέγονται σε αυτή την κατηγορία και θα σε βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπη.

Οι παντελόνες, έχουν κερδίσει πολλούς πόντους και για τη στυλιστική τους ευελιξία, αλλά και την απίστευτη άνεση που προσφέρουν. Στα μαγαζιά, θα βρεις πολλά κομμάτια, τα οποία καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος της χρωματικής παλέτας. Παρόλα αυτά, μιας κι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου, σου προτείνουμε να κινηθείς στις πιο ουδέτερες και cream αποχρώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, σου δίνεται η ευκαιρία να επιλέξεις τα πιο μοντέρνα γυναικεία μπλουζάκια για να συμπληρώσεις το outfit σου. Γιατί να αρκεστείς σε ένα βαρετό τοπάκι, όταν μπορείς να κάνεις τη διαφορά με ένα fashion-statement κομμάτι; Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα και μερικά αξεσουάρ και θα είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις!

2.   Slip φορέματα

Μπορεί ο χρόνος να μην αφήνει πολλά περιθώρια για στυλιστικούς πειραματισμούς, όμως τα καλοκαιρινά κομμάτια σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις τα πιο effortless σύνολα. Η αέρινη φύση τους, τα καθιστά ιδιαίτερα αγαπητά σε κάθε γυναίκα που θέλει ένα ευκολοφόρετο ρούχο για την περίσταση στην οποία είναι καλεσμένη. Τα slip φορέματα είναι μια επιλογή που κάνεις και με κλειστά μάτια, ακριβώς επειδή δε χρειάζεται να ασχοληθείς με τους συνδυασμούς. Πρόκειται για ένα one-piece κομμάτι, που “γλιστράει” στο δέρμα και προσφέρει μια ανεπιτήδευτη κομψότητα.

Το χρώμα του θα καθορίσει και το υπόδημα που θα διαλέξεις, οπότε αν στραφείς στα πιο “ζωηρά” χρώματα, μπορείς να φορέσεις ένα πιο “ήσυχο” παπούτσι, ώστε να ισορροπήσεις όλο το look. Από την άλλη, ένα πιο ουδέτερο χρώμα στο φόρεμα θα ταιριάξει τέλεια με ένα ροζ, μπλε ή πράσινο πέδιλο. Αυτά τα παπούτσια, θα λειτουργήσουν άψογα σε κάθε formal εμφάνιση, θα αναδείξουν τη σιλουέτα σου και θα κάνουν τα πόδια σου να φαίνονται ψηλότερα!

3.   Matching σετάκια

Αν υπάρχει ένας λόγος που μπορεί να σε καθυστερήσει περισσότερο κατά τη δημιουργία των outfits, τότε οι στυλιστικοί συνδυασμοί είναι ένας από αυτούς. Ανέκαθεν, ακόμα και για τις casual εμφανίσεις, το “ταίριασμα” των ρούχων αποτελεί μια πρόκληση, η οποία πολλές φορές γίνεται ιδιαίτερα χρονοβόρα. Σε αυτό το σημείο, τα matching sets έρχονται για να σε απαλλάξουν από κάθε ενδυματολογικό δίλημμα και να σου δώσουν ένα έτοιμο κι απόλυτα γοητευτικό outfit.

Ένα τοπ με μια maxi φούστα ή μια βερμούδα με ένα γιλέκο, είναι κομμάτια που μπορείς να εμπιστευτείς, αφού προσδίδουν μια απίστευτα φινετσάτη νότα. Αφού τα βασικά pieces του συνόλου σου είναι έτοιμα, το μόνο που μένει να κάνεις, είναι να ασχοληθείς με τα παπούτσια, τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ. Οι πλατφόρμες, τα flat σανδάλια ή τα πέδιλα εκπέμπουν μια αβίαστη κομψότητα, ενώ ένα ψάθινο clutch θα δώσει στο look σου ένα μοναδικό καλοκαιρινό αέρα!

4.   Μεταξωτές φούστες με crop tops

Οι fashion lovers έχουν φέρει στο προσκήνιο τις slip φούστες κι αναδεικνύουν τη ρομαντική και θηλυκή ταυτότητά τους. Συνήθως, “πέφτουν” στη μέση της γάμπας και μπορείς να τις πετύχεις σε πολλά χρώματα και μοτίβα. Όμως, ιδανικά για τα formal events, οι πιο ουδέτερες και σαμπανιζέ αποχρώσεις είναι μονόδρομος, αφού όχι μόνο είναι απίστευτα σικάτες, αλλά και συνδυάζονται εύκολα με κάθε τοπ που θα επιλέξεις.

Μιας κι η φούστα είναι ο πρωταγωνιστής αυτής της εμφάνισης, το τοπάκι θα πρέπει να διατηρήσει μια ισορροπία. Τα crop tops είναι η τέλεια κι άκρως καλοκαιρινή λύση, η οποία δίνει μια θηλυκή, νεανική και φρέσκια πνοή στο look σου. Για τα παπούτσια, τα mules ή τα kitten heels, θα αναβαθμίσουν το ντύσιμό σου, ενώ τα χρυσά ή ασημένια κοσμήματα θα σου δώσουν μια σαγηνευτική λάμψη!

Κανένα event δε θα σε πιάσει πια απροετοίμαστη. Με αυτά τα έξυπνα outfits, θα καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να κινείσαι με αυτοπεποίθηση και σιγουριά!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Έξυπνα outfits

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ