Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19/8 έως 24/8/2024

Μια άκρως ανατρεπτική και περίεργη εβδομάδα είναι αυτή που ξεκίνησε! Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19/8 έως 24/8/2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινάει με εκπλήξεις, εκρήξεις -όσο ελεγχόμενες κι αν είναι- και πυροτεχνήματα σε σχέση με τα παιδιά, με φίλους, με τον ερωτικό σύντροφο. Ψυχραιμία πάνω από όλα για να μπορέσετε να ισορροπήσετε οικονομικά και ψυχολογικά.

Ταύρος

Η πανσέληνος φέρνει αποσταθεροποίηση στο πως βλέπετε οι ίδιοι τον εαυτό σας και στο πως σας βλέπουν οι άλλοι. Έκθεση, έκπληξη, ανατροπή σας κρατάνε όλη την εβδομάδα στα κόκκινα. Από τις 22 ηρεμείτε και γειώνεστε.

Δίδυμοι

Μια εβδομάδα που φέρνει στην επιφάνεια αποκαλύψεις και μπερδέματα σε επικοινωνίες, συναλλαγές και μετακινήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή σε ταξίδια. Βρείτε χρόνο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα δικά σας συναισθήματα.

Καρκίνος

Η εβδομάδα από την αρχή της σας προκαλεί σε σχέση με οικονομικά ζητήματα. Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να είναι και να φαίνεται τίμια και εσείς πρέπει να διαχειριστείτε τη θάλασσα μέσα σας. Το καλό είναι όσο οι μέρες περνούν… η θάλασσα ηρεμεί.

Λέων

Ο μήνας κορυφώνεται με το ξεκίνημα της εβδομάδας με μια πανσέληνο. Για εσάς. ιδιαίτερη προσοχή στα πάντα όλα! Σχέσεις, ατυχήματα, ξαφνικά γεγονότα εκπλήξεις που θα σας αναστατώσουν προς πάσα κατεύθυνση …

Παρθένος

Ελιχθείτε μέσα από την εξυπνάδα και την ευελιξία σας, για να ξεπεράσετε τους ύφαλους αυτής της πανσελήνου στην αρχή της εβδομάδας αυτής. Διάκριση, μέθοδος και πρακτικότητα σας βοηθούν να βρίσκετε λύσεις εκεί όπου οι άλλοι σταματούν.

Ζυγός

Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές και για εσάς αφορούν θέματα με τα παιδιά, τον έρωτα, αλλά και τους φίλους σας. Επίσης αφορούν θέματα με τα χρήματα από την εργασία και νέους στόχους. Έχετε τον άνεμο μαζί σας για να αναλάβετε δράση.

Σκορπιός

Η εβδομάδα σας δυσκολεύει, σας προκαλεί, δε σταματάει να σας εκπλήσσει. Ωστόσο, συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια … Μπροστά σας ένα πεδίο όπου μπορείτε να παρατηρήσετε τις συμπεριφορές και τις αντιδράσεις σας σε κρίση, για να τις αλλάξετε αν θέλετε.

Τοξότης

Δώστε μεγάλη προσοχή σε ταξίδια και μετακινήσεις, ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, από την αρχή της εβδομάδας! Εστίαση σε θέματα κοινωνικού και επαγγελματικού στάτους. Όσο οι μέρες περνούν τα πράγματα στρώνουν. Κρατήστε τη φλόγα της αισιοδοξίας.

Αιγόκερως

Η πανσέληνος στην αρχή της εβδομάδας πυροδοτεί και σας ταρακουνά όχι μόνο σε θέματα οικονομικά, αλλά και εσωτερικών ζυμώσεων, που φαίνεται να διαχειρίζεστε τώρα τελευταία. Ψυχραιμία όλη την εβδομάδα, από την ερχόμενη αρκετά καλύτερα!

Υδροχόος

Πάνω σας η πανσέληνος με κρότους και εκτοξεύσεις προς όλες τις κατευθύνσεις. Τώρα οφείλετε να επιδείξετε την αντικειμενικότητα και την ψυχραιμία σας. Υπευθυνότητα και ασφάλεια θα σας βγάλουν από τις Συμπληγάδες άθικτους!

Ιχθύες

Συνηθισμένοι και εσείς και έρχεστε συχνά αντιμέτωποι με τις φοβίες και τις ανησυχίες σας. Διασφαλίστε τη θέση σας πρώτα, προσδεθείτε. Παραδειγματιστείτε μέσα από την πρακτικότητα περισσότερο των άλλων, παρά βουλιάξτε στον άκρατο συναισθηματισμό.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 19/8 έως 24/8/2024

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ