Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2024

Αυτός ο Αύγουστος θα διαψεύσει τον Ουμπέρτο Έκο, ο οποίος κάποτε είχε πει “δεν υπάρχουν ειδήσεις τον Αύγουστο!”. Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου 2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Ο Αύγουστος, συνεχίζει να σας ανησυχεί σχετικά με κάποια μελλοντικά σχέδια, και αν όλο αυτό ήρθε και μετουσιώθηκε σε φανατική τάση να αλλάξετε τον κόσμο ολόκληρο, τότε η ελπίδα θα βρεθεί μαζί με ομοϊδεάτες, δραστηριοποίηση για κοινά ιδεώδη και μέσα σε ομάδες. Η δραπέτευση στον εσώτερο σας εαυτό που σας συμβαίνει το τελευταίο διάστημα ίσως σας βοηθήσει να προετοιμαστείτε καλύτερα ψυχολογικά, και με μια υπερφυσική ενόραση, που θα έχετε αποκτήσει, να διαχειριστείτε πιο έξυπνα, και τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα, που σας έχουν ταλαιπωρήσει, αλλά και να διαισθανθείτε τις αλλαγές που συμβαίνουν. Δώστε την κατάλληλη προσοχή σε θέματα που μπορεί να έχουν ξαναπροκύψει με μεγαλύτερα πρόσωπα και την φροντίδα ή πιθανόν τη νοσηλεία τους, όπως επίσης σε ψυχοσωματικά, στη σχέση σας με φαρμακευτικά σκευάσματα, ή άλλες τάσεις φυγής, και κρατήστε τάξη στον τομέα της υγείας. Εύνοια εξακολουθεί να έρχεται από τον περίγυρό σας και την καλή επικοινωνία μαζί του, και ίσως σε μετακινήσεις, όμως με φειδώ, μην υπάρξουν εμπλοκές από κάποια τάση υπερβολής. Οι μικρές αποδράσεις με κοντινά πρόσωπα ή στενούς συγγενείς θα είναι σε κινητοποίηση.

Η αρχή του μήνα σας βρίσκει σε κατάσταση χαράς και ανεμελιάς, αλλά από την Νέα Σελήνη, στις 4/8 και μετά, που θα ξεκινήσουν και κάποιες δραστηριότητες ή χόμπι, θα υπάρχει περισσότερη τάξη και πρόγραμμα στην καθημερινότητα. Ο Ερμής ανάδρομος σας ζητάει να εστιάσετε σε πιθανά μπερδέματα, και να αναθεωρήσετε κάποιες τακτικές, ώστε η ρουτίνα να γίνει δελεαστικότερη. Σκέφτεστε ακόμα πώς να συνδράμετε στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας σιγά σιγά, και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα επανεξετάσετε τυχόν δημιουργικά σχέδια που βρίσκονται υπό σκέψη.

Στα μέσα του μήνα και έως και τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο, στις 19/8, προσοχή για τυχόν καυγάδες ή παρεξηγήσεις, και στο αμάξι ή την οδήγηση. Ελλοχεύει κίνδυνος ακόμα και για διασπάσεις, και επίσης να ανατραπεί το σκηνικό στα ερωτικά σας ή στα ψυχαγωγικά δρώμενα που ακολουθείτε. Εκρήξεις, διαπληκτισμοί και αναβρασμός στην ατμόσφαιρα για όσους είστε δεσμευμένοι. Διανοητική διέγερση, αλλά και απρόσμενα ζητήματα θα σας φανερωθούν, που μπορεί να αφορούν στα πιστεύω σας, σε σχέση με το κοινωνικό σύνολο, καθώς και την αξία σας μέσα σε αυτό. Το σκηνικό τέλος του μήνα αλλάζει, με επίκεντρο στις συνεργασίες και την τάση εξισορρόπησης των δούνε και λαβείν με τους σημαντικούς άλλους.

Ταύρος

Η περίοδος ανασκόπησης της καριέρας καλά κρατεί, και σας καλεί να ερευνήσετε εκ νέου πιο μοντέρνες τεχνολογικές μεθόδους, ίσως να ανανεώσετε τον τρόπο που προβάλλεστε στο διαδίκτυο, αρκεί να μην το παρακάνετε και το απωθημένο καταλήξει σε εμμονή. Σε συλλογικές ιδέες και δράσεις δυσκολεύεστε να θέσετε όρια, και το τοπίο δεν φαίνεται να καθαρίζει σύντομα, ούτε στις συναλλαγές με τους άλλους, ούτε σε σχέση με κάποιες χαοτικές ελπίδες σας για έναν ονειρικό κόσμο, τουλάχιστον όσο οι διελεύσεις των πλανητών από τον οίκο των μεγάλων ιδεών δεν στραφούν σε ορθή πορεία. Η αναστάτωση που έχει συμβεί στις προσωπικές σας υποθέσεις σας έδειξαν τον τρόπο να μετακινηθείτε από παγιωμένες εκτιμήσεις, ώστε να βρείτε την αλήθεια σας, αλλά και ένα πιο αυθεντικό στυλ.

Ο μήνας αρχίζει με τις αισθητικές επεμβάσεις στον οικείο σας χώρο του σπιτιού να σας δίνει ικανοποίηση, και με τη Νέα Σελήνη στις 4/8 ξεκινάει ένα μίνι πρόγραμμα για λίγη διασκέδαση και χαρά, αν τσεκάρετε πολύ καλά τα διαδικαστικά, λόγω ανάδρομου Ερμή. Η επικοινωνία με την οικογένεια μετ΄εμποδίων, όμως επικρατεί ένας μεγάλος ενθουσιασμός πως θα τα καταφέρετε σε ότι καταπιαστείτε, ακόμα και για την δυστοκία των οικονομικών που εμφανίζει ο μήνας. Γύρο από 15 Αύγουστο και μετά ίσως αναπολήσετε παλιές ιστορίες χαράς, από την άλλη δώστε προσοχή σε λεκτικά ατοπήματα, ιδιαίτερα με κάποιον φίλο, ή σε χώρο ψυχαγωγίας, ίσως δημιουργηθεί κάποια διένεξη για χρηματική σπατάλη.

Περίοδος έντασης και με την Πανσέληνο στις 19/8, που σας αφορά άμεσα, ειδικά όσους έχετε γενέθλιες μοίρες 26η-28η σταθερών ζωδίων. Ζήλιες, πάθη, οργή, εκρήξεις, εγωισμοί, ίσως και παγωμάρα μπορεί να μας διαπεράσουν σαν ηλεκτροσόκ, με κορύφωση το γέμισμα του Φεγγαριού. Ενδεχομένως να σας αποκαλυφθεί και κάτι ξαφνικό στα επαγγελματικά σας. Ελέγξτε καλά τυχόν παρανοήσεις!
Από 22/8 η επιρροή της Ηλιακής ενέργειας αφορά στα δημιουργήματα, σε όσους έχετε επιχειρήσεις, στα παιδιά, ίσως να προγραμματίσετε κάποιο θέαμα ή την διεκπεραίωση των λεπτομερειών της επόμενης σχολικής περιόδου. Επίσης όταν αλλάξει ζώδιο η Αφροδίτη στο τέλος του μήνα, η καθημερινότητα θα αποκτήσει τη φινέτσα και το γούστο που σας ταιριάζει σαν φύση, με διευκολυντικές όψεις, αλλά και τις απαραίτητες Ζυγίσιες υποχωρήσεις.

Δίδυμοι

Εξακολουθείτε να έχετε ερωτήματα για το νόημα της ζωής, ενεργή δράση σε τομείς γνώσεων, και πασχίζετε να εδραιώσετε καινοτομίες σε χώρους μάθησης. Ίσως προετοιμάζετε υποσυνείδητα νέες συνθήκες ζωής, αλλά και επέκτασης σε άγνωστους ξένους δρόμους. Προσοχή απαιτείται στην υπερεκτίμηση δυνάμεων. Επίσης η περίοδος αυτή περιέχει τεταμένα νεύρα, πολλή υπερδιέγερση, ίσως αϋπνίες, αλλά και βαθιά αφύπνιση. Στα επαγγελματικά επικρατεί ακόμα ασάφεια, και πιθανόν να δελεαστήκατε σε απατηλά μονοπάτια, όμως οι προκλήσεις στα θέματα αυτά της καριέρας χρειάζονται πολύ υπομονή και επίμονή, λίγο κόντρα στο ρόλο σας, και θα ανταμειφθείτε. Ένας κύκλος αμφισβήτησης κλείνει. Η ευνοϊκή αύρα του Δία στο ζώδιό σας εκπέμπει ευχάριστα μηνύματα το τελευταίο διάστημα με πιο ανέμελη επικοινωνία, καλύτερες σχέσεις και συνεργασίες που προάγονται.

Στην αρχή του μήνα η σκέψη σας είναι στην οικογένεια διευθετείτε στην Νέα Σελήνη στις 4/8, νέες εξορμήσεις να ευχαριστηθείτε με τα αγαπημένα πρόσωπα. Επαφές με άτομα από το παρελθόν, και χαρούμενες στιγμές μπορεί να λάβουν χώρα και στο σπίτι, αλλά και σε μετακινήσεις, με μικρές δόσεις φλερτ, αλλά όσο προχωράνε οι μέρες, τα αισθήματα και η τρυφερότητα θα είναι καταπιεσμένα ή ανύπαρκτα. Στα μέσα του μήνα υπάρχει περίπτωση να πέσετε σε αδράνεια και ο ασφυκτικός κλοιός των δύσκολων όψεων στην πορεία θα σας ζητήσουν ακόμα και τις φαινομενικά ευκαιρίες να τις αναλύσετε διεξοδικά προτού υπεραισιοδοξήσετε. Οτιδήποτε σχετίζεται με συνεννοήσεις, έγγραφα, εμπορικές συναλλαγές, αδέλφια, γείτονες χρειάζεται και δεύτερη ματιά μη γίνουν λάθη.

Κοντά στην Πανσέληνο στις 19/8, πιθανόν να εμφανιστεί απρόσμενα κάποιος επισκέπτης, ή κρυφές σκέψεις στο προσκήνιο και η κατάσταση με τους οικείους σας να περάσει δοκιμασία. Επίσης υπάρχει κίνδυνος για ατυχήματα, ακόμα και γύρω στις 26-28/8 ενεργοποιείται η έκλειψη Σεπτεμβρίου που αφορά στην 25η μοίρα μεταβλητών ζωδίων, και όλα τα μεταβλητά ζώδια κοντά σε αυτήν, με γεγονότα που έχουν ξαναπαρουσιαστεί και τέλος Απριλίου, ενδεχομένως με γονείς, ή ακίνητα ή μέλη ης οικογένειας. Προσέχετε γενικά, και ειδικά τις λεκτικές αντιπαραθέσεις, έως τέλος του μήνα, που τις τελευταίες τρεις μέρες, τα πράγματα καλυτερεύουν και ο Ερμής ορθοδρομεί, αλλά και ένας αέρας αισιοδοξίας καταφτάνει, ίσως και πρόσκαιρα ερωτικός στα πανιά σας!

Καρκίνος

Η αναγεννησιακή επίδραση των αξιών που περιμένετε να σας προσδώσουν οι άλλοι, έχει μια πιο διερευνητική ματιά στα πράγματα και ίσως μέσω της εσωστρέφειας που σας διακατέχει να βρεθούν θεραπευτικά εργαλεία, ώστε να μην νιώσετε αποξενωμένοι. Είστε πολύ απορροφημένοι σε ταξίδια στην πραγματική σφαίρα, αλλά και στην φανταστική, στα κρυμμένα όνειρά σας, που το τελευταίο διάστημα, λίγο έχουν συρρικνωθεί, όμως με εσωτερική δουλειά θα βρείτε τελικά τον εαυτό σας, και θα βγείτε από το πέπλο της ανασφάλειας. Οι φιλίες και η ένταξή σας σε ομάδες τα τελευταία χρόνια θα σας φανούν χρήσιμες στα επαγγελματικά σας, αρκεί να μην σας παρασύρουν σε ουτοπικές αποδράσεις. Δώστε την κατάλληλη προσοχή και σε τυχόν αναβολές ή εμπόδια που μπορεί να προκύψουν σε ανώτερες σπουδές.

Ο μήνας ξεκινάει με καλές απολαβές, επικοινωνία και ψυχολογική ανάταση. Από την Νέα Σελήνη στις4/8 και μετά ενάρξεις οικονομικού τύπου δεν αποδίδουν, και ούτε η σχολαστικότητα του ανάδρομου Ερμή δεν βοηθάει, αφήστε τις μέρες να περάσουν εξετάζοντας τις λεπτομέρειες, χωρίς λήψη σημαντικών αποφάσεων. Στιγμές ευχάριστες με κοντινό περίγυρο και πιθανόν τακτοποίηση σκέψεων, αλλά και επιστροφές παλιών συναναστροφών. Γύρω στα μέσα του μήνα κάποιες κρυφές δραστηριότητες θα βρουν εμπόδια και η δημιουργική τους χροιά μπλοκάρει από ξένους παράγοντες ή υπερβολικό ζήλο που δεν εκφράζατε μέχρι τώρα. Από τα μέσα του μήνα και μετά η ενδοσκόπηση στο πορτοφόλι είναι επιτακτική ανάγκη, και η πιο σωστή περίοδος να διορθώσετε ατασθαλίες και στα αισθηματικά, αλλά και στα χρήματά σας είναι τώρα.

Η Πανσέληνος του μήνα στις 19/8 στον τομέα των οικονομικών επίσης, σας φέρνει αναγκαστικά αντιμέτωπους με το προσωπικό εισόδημά σας, έναντι αυτού που εισπράττετε από άλλες πηγές. Θέλετε να αποτιμήσετε τις αξίες, την αυτοεκτίμησή σας, το πώς σας εκτιμούν οι υπόλοιποι, αλλά και τι είναι αυτό που σας παρέχει ασφάλεια, και η ανακάλυψη κρυφών ενεργειών σε σχέση με παροχές ή περιουσιακά που πρέπει να διαχειριστείτε με άλλους, ή μια δυσβάσταχτη φορολόγηση, σας αφήνει εμβρόντητους. Ταυτόχρονα ίσως υπάρξουν περιορισμοί συγγενικής φύσεως για να χαρείτε όποιες απολαβές, καθώς η συνεννόηση δεν είναι εφικτή μαζί τους. Στο τέλος του μήνα απολαμβάνετε αγάπη και θαλπωρή στον χώρο της οικογένειας, και με τον Ερμή πια σε ευθεία πορεία, οι διακανονισμοί και οι παρεξηγήσεις μπαίνουν σε ίσιο δρόμο.

Λέων

Ο δικός σας μήνας Αύγουστος, φέτος σας βρίσκει σε μοτίβα αναβάθμισης στον τομέα των σχέσεων, ενώ οι επιθυμίες, οι συγκινήσεις και οι αξίες, όπως και τα οικονομικά που μοιράζεστε χρήζουν γενναίου ξεκαθαρίσματος. Η πλάνη καραδοκεί και όσοι δεν έχετε ξεμπερδέψει αυτό το κουβάρι, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με βαριές ευθύνες. Η αλλαγές στην εικόνα που θέλετε να προβάλλετε δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί, και ίσως κάνετε την εντυπωσιακή έκπληξη από εδώ και πέρα. Ο περιορισμός εισροής χρήματος εξακολουθεί να σας μειώνει τη δράση σας και τα μεγαλεπήβολα σχέδια, όμως οι φιλοδοξίες σας πολύ δυνατές, ενδέχεται να νικήσουν και εμπόδια.

Η εύνοια από φιλίες με κοινό σκοπό ίσως δεχτεί διακυμάνσεις από τη Νέα Σελήνη στις 4/8 και μετά, η οποία θα δημιουργήσει προϋποθέσεις για κάτι νέο στα προσωπικά και στο περιβάλλον σας, όμως την ίδια μέρα η στάση του Ερμή θα φέρει μία παράταση. Οι απολαύσεις παγώνουν για λίγο, αλλά μια νότα χαράς μεταφέρεται στην τσέπη σας, μπορεί από κάποια χρωστούμενα που σας επιστρέφουν. Στις 13/8 μία φιλονικία ή ένα μπλοκάρισμα σε ομάδες, πιθανών πάλι λόγω οικονομικών, και η πίεση θα ενταθεί με κορύφωση την Πανσέληνο στις 19/8. Ανατροπές, εκρηκτικές και απρόβλεπτες καταστάσεις κυριαρχούν έως τη γέμιση του Φεγγαριού, ταραχές, ασυνεννοησία, αποστασιοποίηση και δυσπραγία, για τους γεννημένους το τελευταίο δεκαήμερο, και ειδικά τις 26η-28η μοίρες σταθερών ζωδίων.

Από τις 22/8 και μετά κάπως καταλαγιάζουν τα πυρά, με τις ενέργειες να εξακολουθούν να ξεσκονίζουν πόρους, εισόδημα, αξίες και ασφάλειες, με κάποιο αίσθημα ικανοποίησης, ως το τέλος του μήνα, που και η επικοινωνία αρχίζει να αποκαθίσταται, αλλά και η Αφροδίτη ξαναβρίσκει το χρώμα της, στα δικά της πεδία, στον Ζυγό, καθώς επίσης και οι πολύ καλές της όψεις των τελευταίων ημερών, την ενθάρρυναν να αποδώσει κάποια ευκολία στον τομέα των αισθηματικών σας συν της άλλης. Ένα ρομαντικό σκίρτημα, ένας τυφλός έρωτας, μια αυταπάτη, κάτι πολύ δυνατό γεννιέται στον ορίζοντα, και δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους στο κλείσιμο της αυλαίας. Θα εξαρτηθεί από την υπομονή σας αν φανεί κάλπικη αυτή η αγάπη ή πραγματική. Αφήστε τον χρόνο να σας πει..

Παρθένος

Παιδιά της τάξης, το Σύμπαν έχε βαλθεί να σας αλλάξει ολόκληρη την κοσμοθεωρία γύρω από την ρουτίνα και να μεταλλάξετε ακόμα και το περιβάλλον εργασίας, αλλά και να αναθεωρήσετε και τις συνήθειες ή τη διατροφή σας. Ίσως να ενσωματώσετε νέους προηγμένους διαφορετικούς τρόπους στο πρόγραμμα, ακόμα και όσον αφορά την ευεξία σας. Η αβεβαιότητα, οι φραγμοί και η νοσηρή κατάσταση που επικρατεί στις σχέσεις σας, σίγουρα έχει αντίκτυπο και στην καθημερινότητα. Ελπιδοφόρα μηνύματα πιθανόν να έχουν έρθει από μακρινούς τόπους ή συγγενείς, ίσως και να το ρίξετε σε ανώτερη γνώση ή στην φιλοσοφία για παρηγοριά, και όλα αυτά αποτελούν πολύ ανανεωτικό ελιξίριο. Επίσης βοήθεια σημαντική συντελείται και στα επαγγελματικά σας, αρκεί να μην εστιάζετε σε ανούσιες λεπτομέρειες.

Ο μήνας αρχίζει με τη σκέψη σε προσωπικά και την επιμέλεια τους, δεν αποκλείεται κάτι κρυφό να εμφανιστεί, με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, και από τη Νέα Σελήνη και μετά, στις4/8, να λάβετε ικανοποίηση και να ξεκινήσετε να επωφελείστε ενός προγράμματος καλλωπισμού, ή κάποιων δώρων. Με τον Ερμή να αναδρομεί κι εκείνος δίπλα της, μπορεί να σας θυμηθούν παλιές σχέσεις, και να δοκιμάσετε μια επανασύνδεση. Σκεφτείτε πολύ καλά όμως κι αφουγκραστείτε τα σημάδια, πριν δώσετε άλλες ευκαιρίες. Μέχρι τα μέσα του μήνα οι ενέργειες πολύ πιεστικές για τα μεταβλητά ζώδια, μια εμπλοκή σε πολλαπλά επίπεδα, δώστε προσοχή και στη δουλειά, και στα αισθηματικά, αλλά και για τυχόν ατυχήματα, 13-20/8.

Η Πανσέληνος στις 19/8, θα ρίξει φως στον τομέα της υγείας, αλλά και σε τι πρέπει να επικοινωνήσετε, που είναι σε στάδιο επεξεργασίας και πρέπει να το ξαναδείτε με ψυχραιμία. Και αυτό θα γίνει πιο εύκολα όταν θα γυρίσει σε ευθεία πορεία ο Ερμής, από το τέλος του μήνα και μετά, που όλα θα έχουν ταιριαστή ενέργεια με τη φύση σας. Ακόμα και ο πλανήτης της αυταρέσκειας και της αυτοεκτίμησης, που τόσο πολύ το έχετε ανάγκη, θα έχει προχωρήσει στα ευχάριστα πεδία στο ζώδιο του Ζυγού, που κυβερνάει. Ο λόγος για την Αφροδίτη και την αρμονική αίσθηση που είναι ικανή να φέρει, ειδικά στον χώρο που για σας αφορά στις αξίες, στην αγάπη, καθώς και στο πώς να αξιοποιήσουμε τα προτερήματα μας.

Ζυγός

Αυτός ο Αύγουστος έρχεται να προκαλέσει την αναποφασιστικότητα σας ένα τι παραπάνω. 4/8 και ένα νέο φεγγάρι σας φέρνει μπροστά σε θέματα που πρέπει να ξανασκεφτείτε, -ή τώρα έχετε το χρόνο να το κάνετε- και αφορά στα παιδιά, τον έρωτα, όλα αυτά που φοβάστε, ταξίδια και εξέλιξη, στόχους για το μέλλον. Αντιμέτωποι με την ανασφάλειά σας. Εξίσου προκλητική και η κυβερνήτριά σας Αφροδίτη εγκλωβισμένη κατά κάποιο τρόπο και αυτή σε μια θέση που δεν της πάει τόσο. Τουλάχιστον σας κρατάει σε πρακτικά θέματα προς σκέψη και διαχείριση. Πρόκληση η 14 Αυγούστου δίνουν την αίσθηση ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα! Η υπερβολή δε λείπει αυτές τις μέρες σε όλα τα επίπεδα, και στο συναισθηματικό, αλλά και σε αυτά τα οποία περιμένετε από τους άλλους να κάνουν για εσάς.

Πρόκληση και η 19 Αυγούστου, ένα φεγγάρι που σας ωθεί σε τελειώματα, ή τουλάχιστον πως να το κάνετε με αντισυμβατικό, αναπάντεχο τρόπο. Ένα δυνατό και δυναμικό φεγγάρι με φιλική περισσότερο παρά εχθρική διάθεση απέναντί σας. Ωστόσο δε θα κρύψει τα δόντια του. Για πιο καλά νέα θα πρέπει να περιμένετε το τέλος του μήνα, όπως όλοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνετε απαθείς το προηγούμενο διάστημα. Απλά πιο ψύχραιμοι. Ιδιαίτερα στις 27 και 28 του μήνα μπορείτε να σκεφτείτε και να δουλέψετε πιο γειωμένα -κάτι που έχετε πολύ ανάγκη! Το τέλος του μήνα αποζημιώνει και εσάς, κυρίως εσάς, με μια ώθηση να προχωρήσετε σε ουσιαστικές αλλαγές. Υπάρχει χώρος εκείνο το διάστημα να δείξετε τη δύναμή σας, χωρίς φόβο, αλλά με ένταση και πάθος. Όλη τη χρονιά αυτή μάθατε και συνεχίζετε να μαθαίνετε την προσαρμοστικότητα και την εξέλιξη μέσα από τις αλλαγές και τις εκλείψεις. Συνειδητοποιήσεις κάνετε πάνω σε κρίσιμες αποφάσεις που καλείστε να πάρετε -εάν δεν το έχετε κάνει ακόμα. Τέλος, σας ανοίγεται ένα πλαίσιο διεύρυνσης μέσα από περιορισμό.

Σκορπιός

Με πολύ κουράγιο και για εσάς λατρεμένοι Σκορπιοί έρχεται και ο Αύγουστος να δοκιμάσει τις δυνάμεις σας. Νέα βάση σε σχέσεις. Νέα Σελήνη στις 4 του μήνα στα επαγγελματικά, είναι εκεί που όλοι σας βλέπουν, θα είναι μια κρίση ή μια ευκαιρία να δείτε παλιά πράγματα με νέους και καινοτόμους τρόπους; Όλο το μήνα τα μηνύματα είναι διπλά, διφορούμενα. Από εσάς θα εξαρτηθεί πως θα τα μεταφράσετε, αν θα δείτε το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο. Από τα πλέον θετικά από τις 5 του μήνα, εύνοια στα χρήματα και τα έσοδα από τη δουλειά. Προσοχή σε φιλικά-ερωτικά, ιδιαίτερα στις 8 του μήνα μην μπερδευτείτε. Θετικές ημερομηνίες: η 14 -με επιπλέον δυναμισμό και ρίσκο και ενθουσιασμό, ιδιαίτερα σε κοινά οικονομικά, θέματα σεξ και ανασφάλειας-, και από 16 με το μυαλό σας πάλι στα επαγγελματικά και ακόμα περισσότερο στο πως σας βλέπουν οι άλλοι.

Στην άλλη πλευρά, την πιο προκλητική για εσάς οι ημερομηνίες που θα σας προκαλέσουν είναι οι 19, 21, 22, 27, ανατροπές και εκπλήξεις οι οποίες μέχρι το … 90′ σας θέλουν από πάνω! Ιδιαίτερα κατά τη 19 Αυγούστου, η πανσέληνος θα σας ταρακουνήσει, θα φέρει ανατροπές στα επαγγελματικά. Είναι διάστημα κατά το οποίο μπορείτε να αναζητήσετε χρόνο με τον εαυτό σας, να παρατηρήσετε συμπεριφορές και συναισθήματα και που σας τραβάνε. Άκρως συναισθηματικοί, καθώς αγαπάτε τις… κρίσεις δώστε προσοχή τι θα βγάλει στην επιφάνεια. Είναι σημαντικό στις 23 του μήνα να αναγνωρίσετε την αξία της προσαρμοστικότητας και της διπλωματίας ως προς αυτά που θέλετε να πετύχετε. Αφήστε τα απόλυτα για άλλους, αφήστε τα δύσκαμπτα για τον παλιό σας εαυτό. Ωστόσο, κάτι το οποίο μπορείτε να κρατήσετε ακόμα είναι οι σκορπίσιες και υπόγειες διαπραγματευτικές σας ικανότητες.

Τοξότης

Με επιστροφές σε σχέσεις και συνεργασίες ξεκινάει ο μήνας αυτός και με νέα σχέδια και στόχους. Καλό θα ήταν να ξαναδείτε τα παλιά και όχι να αρχίσετε καινούρια από το μηδέν, καθώς ο ανάδρομος δε θέλει και πολλά. Αμφίρροπες ενέργειες θα σας δοκιμάσουν όλο το μήνα και σε πολύ βασικούς τομείς της ζωής σας. Ωστόσο, από τις 5 του μήνα οι συνθήκες θα είναι αρκετά ευνοϊκές για τα κοινωνικά και επιχειρηματικά σας σχέδια, αφού θα έχετε την ικανότητα να έλξετε ανθρώπους και καταστάσεις που θέλουν και μπορούν να σας διευκολύνουν. Μια ιδιαίτερη προσοχή στις 8 του μήνα όπου τα πράγματα μπερδεύονται και σας μπερδεύουν. Λανθασμένα μηνύματα και παρεξηγήσεις, προσοχή! Στα πιο θετικά η 14 Αυγούστου κατά την οποία πάλι θα πρέπει να αφήσετε την επιπολαιότητα και την υπερβολή στην άκρη και να πάρετε πιο ελεγχόμενα ρίσκο, αλλιώς κινδυνεύετε να χάσετε πολλά!

Επίσης σημαντική ημερομηνία η 16 του μήνα, όπου ξαναβλέπετε θέματα στόχων, εξέλιξης, ακαδημαϊκά, νομικά τα οποία σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό. Φυσικά προσοχή και για εσάς η πανσέληνος του Αυγούστου. Εκτός από ρομαντισμό που την έχουμε συνηθίσει, αυτή τη φορά θα φέρει αποκαλύψεις, θέματα και εντάσεις με αδέρφια και λοιπούς συγγενείς, αλλά και ανατροπές σε ταξίδια και μετακινήσεις. Σίγουρα θα χρειαστεί να διπλό-τριπλό-τσεκάρετε όλες τις λεπτομέρειες των ταξιδιών, αλλά και εγγράφων εκείνη την περίοδο. Ο Αύγουστος συνεχίζει να σας δοκιμάζει μέχρι το τέλος του. Η 22 είναι άλλη μια προκλητική ημερομηνία που ενώ θα πρέπει να εστιάσετε σε θέματα κοινωνικού και επαγγελματικού στάτους, οι σημαντικές σας σχέσεις της ζωής σας θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν σημαντικά. Ουσιαστικά καλά τα νέα από τις 28, ακόμα καλύτερα όσο περνούν οι μέρες. Από τις 29 αναπληρώνετε το χαμένο χρόνο με δραστηριότητες με φίλους, επαναδραστηριοποιήστε σε θέματα στόχων και τα έσοδα από τη δουλειά αυξάνονται! Όλο και καλύτερα!

Αιγόκερως

Με όλη τη βαρύτητα στην ψυχολογία σας και πως θα κυριαρχήσετε πάνω της ξεκινάει ο Αύγουστος. Με τα πιο μύχια συναισθήματα -δικά σας και των άλλων- να παρατηρείτε πως επιδρούν πάνω σας. Σημαντικές πιέσεις, ψυχαναγκασμοί βγαίνουν στην επιφάνεια να σας θυμίσουν ότι δεν είστε μόνο μια μηχανή εργασίας και επίτευξης, αλλά πάνω από όλα την ανθρώπινη και συναισθηματική σας φύση. Θέματα από το παρελθόν, ναι πάλι μπροστά σας και αφορούν τα της καθημερινότητας, του παρόντος, τα τρέχοντα, αλλά και αυτά τα οποία βλέπετε μπροστά σας και βιάζεστε να βάλετε το δάχτυλο στο γλυκό. Ναι, είναι δικά σας και σας ανήκουν, αλλά ακόμα υπάρχουν άλλα πράγματα να διαχειριστείτε. Πρώτα, από όλα τις παρορμήσεις σας ως προς το μέλλον. Οφείλετε νομοτελειακά και στον εαυτό σας να ολοκληρώσετε με το παρελθόν, ό,τι αυτό αφορά, προηγούμενες σχέσεις και συνεργασίες, προηγούμενες ανολοκλήρωτες καταστάσεις και να προχωρήσετε στο παρόν, για να δομήσετε αυτά που έρχονται. Μπορείτε να δείτε αυτή τη νέα Σελήνη σαν μια ευκαιρία για μετάλλαξη και εξέλιξη.

Στα πιο θετικά από τις 5 του μήνα αδράξτε τις ευκαιρίες για καλοπέραση, ξεκούραση, αναψυχή, διασκέδαση. Επίσης η 14 Αυγούστου είναι μια μέρα η οποία σας γεμίζει με ενέργεια και ζωντάνια. Στις 16 ευκαιρία να ξανασκεφτείτε διαπραγματεύσεις και προσαρμογές που θα κληθείτε να κάνετε αργότερα. Η πανσέληνος στις 19 Αυγούστου σημαντική ημερομηνία και για εσάς, κατά την οποία θα φουσκώνουν και θα ξεφουσκώνουν τα συναισθήματα και τα αποκτήματα σαν τα νερά της παλίρροιας. Αφορά αρκετά συσχετισμούς και σύνδεση, όπως π.χ. κοινά οικονομικά και μαζί με αυτά συναισθήματα ζήλιας και ιδιοκτησίας, μοιράσματος, με εκπλήξεις, ανατροπές και πυροτεχνήματα, ακόμα και από τη δική σας πλευρά. 22 και 23 είναι ημερομηνίες οι οποίες συνεχίζουν να σας προκαλούν. Μετά τις 28 και 29 του μήνα μπορείτε να περιμένετε ένα φως μέσα από το δικό σας… τούνελ!

Υδροχόος

Αύγουστος και για εσάς εκ διαμέτρου αντίθετες δυνάμεις και συναισθήματα σας τραβούν από ένα… καυτό καλοκαίρι. 4/8 και μια νέα Σελήνη να τονίσει τους σημαντικούς άλλους απέναντί σας. Γάμος, σχέσεις, συνεργασίες, ακόμα και αντιδικίες είναι στο μάτι του κυκλώνα και έρχεστε σε αντιπαραθέσεις. Αυτό που αξίζει να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας είναι πως θα χειριστείτε τα δικά σας συναισθήματα και όχι τους άλλους. Καιρός να ξανασκεφτείτε θέματα έρωτα, παιδιών, διακοπών, κυρίως όμως, βρίσκετε χρόνο να ξανασκεφθείτε ό,τι αφορά στις λέξεις αυτοπραγμάτωση και προσωπική μεταμόρφωση και εξέλιξη. Αυτό όλο λαμβάνει χώρα μέσα από ένα καθεστώς πολέμου, θυμού και μάχης, προς τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο από τη μία, από την άλλη δείχνετε να είστε σε εξαιρετική φόρμα και φουλ σε αυτοπεποίθηση. Εξαιρετικά προκλητικός όλος ο Αύγουστος, με πρωταγωνιστές τα δικά σας νεύρα και αυτοσυγκράτηση.

Από τις 5 μπορείτε να διαχειριστείτε κοινά αποκτήματα, διατροφές, ρυθμίσεις, φορολογικά και τέτοιου τύπου, ωστόσο είναι από τα λίγα καλά αυτού του μήνα. Φροντίστε να είστε συνετοί, ψύχραιμοι και αντικειμενικοί. Για τη δική σας διασφάλιση. Προκλητικές ημερομηνίες επίσης οι 14 και 22, έχετε μια αίσθηση ότι κατέχετε όλη τη δύναμη και μπορείτε να πετύχετε τα πάντα. Καλό είναι αν υπάρχει γερή βάση για όλα αυτά τα οποία σκέφτεστε. Ακόμα και στο τέλος του μήνα υπάρχει ενεργοποίηση με διπλά, διφορούμενα μηνύματα. Στα θετικά είναι ότι από 28, 29 μπορείτε να εφαρμόσετε όλα αυτά τα οποία μάθατε το προηγούμενο διάστημα στις σχέσεις σας. Από την άλλη, για άλλη μια φορά για εσάς πυροδοτούνται θέματα ασφάλειας, εσόδων/ οικονομικών πηγών και προσωπικής αξίας και αξιοπρέπειας, τα οποία έπονται. Ήξεις -αφίξεις -κυρίως για εσάς!- αυτός ο Αύγουστος. Θωρακίστε τον εαυτό σας και προπαντός, ψυχραιμία!

Ιχθύες

Είτε πλατσουρίζετε μέσα στη γυάλα σας, είτε σε πιο φουρτουνιασμένες θάλασσες, είστε άλλο ένα ζώδιο το οποίο καλείται να λύσει θέματα αυτόν το μήνα, να τα δει κατάματα να τα αντιμετωπίσει. Ταλαιπωρία ο Ερμής ανάδρομος από τις αρχές του μήνα με τη νέα Σελήνη, πακέτο. Και τι θέλει από εσάς να διαχειριστείτε; Τη σχέση σας με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Όσον αφορά τους άλλους υπάρχει από μηχανής θεός, η Αφροδίτη έρχεται να βάλει ένα χεράκι, να περάσετε καλά, να εκφράστε την αγάπη και την τρυφερότητά σας, αλλά και να ξεκαθαρίσετε -ει δυνατόν!- στους σημαντικούς άλλους. Έχετε το χάρισμα να κατανοείτε και να προλαμβάνετε τις ανάγκες και τα θέλω και των άλλων. Έχετε τη δύναμη να φέρετε ειρήνη γύρω σας. Το στοίχημα είναι αν μπορείτε να το κάνετε και μέσα σας. Μπορείτε να αποσυρθείτε και να διαλογιστείτε, να ξεκουραστείτε εσείς με το παρελθόν μόνοι σας και να βρείτε την ειρήνη και μέσα σας.

Η 14 του μήνα κρύβει για εσάς μια προωθητική δύναμη, σας γεμίζει πίστη και ενέργεια, ιδέες, προσαρμογές, αλλαγές τις οποίες μπορείτε να κάνετε και αυτό να βγει προς τα έξω. Αυτή η 19 του μήνα σας προκαλεί συναισθηματικά και μοιάζει με έκρηξη την οποία δεν μπορεί κάποιος να ελέγξει. Θα φέρει στην επιφάνεια φοβίες και ανησυχίες. Δείτε σαν καλό την εκτόνωση που λαμβάνει χώρα. Προσοχή και στις 22, μπερδέματα συναισθηματικά, άλλα θέλω κι άλλα κάνω. Το μυαλό σας παίζει παιχνίδια και θα ήταν πιο φρόνιμο να αποφύγετε τα πομπώδη λόγια. Η 28 και από 29 του μήνα τα πράγματα καλυτερεύουν; Παροδικά, καθώς κυρίως για εσάς, παίρνετε πρόγευση από αυτά που ακολουθούν. Οι αλλαγές είναι κοντά, ούτε για εσάς είναι διάστημα να εφησυχαστείτε.

Από τη Γαβριέλα Βαλλιανάτου

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ