Πώς να επιλέξω καλοκαιρινό άρωμα;

Ένα άρωμα, εκ φύσεως, χαρακτηρίζει ολόκληρο τον κόσμο μας, καθώς προκαλεί ή θυμίζει συναισθήματα και εικόνες. Το καλοκαιρινό μας άρωμα χαρακτηρίζει την ομορφότερη εποχή του χρόνου. Πώς να επιλέξω καλοκαιρινό άρωμα;

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή για υπαίθριες βόλτες, πάρτι στις βεράντες και δραστηριότητες στην παραλία και το άρωμά μας πρέπει να συμπληρώνει τον τρόπο ζωής μας. Τα χειμωνιάτικα αρώματα συνήθως είναι βαριά και πλούσια σε νότες. Εάν ένα άρωμα είναι πολύ έντονο, μπορεί να γίνει ενοχλητικό το καλοκαίρι, γι’ αυτό τα καλοκαιρινά αρώματα τείνουν να έχουν ελαφριές δροσερές συνθέσεις, σε αντίθεση με τα χειμωνιάτικα που είναι πλούσια και ζεστά.

Μπορείτε να βρείτε μια τεράστια γκάμα αρωμάτων στην NOTINO! Τα καλύτερα καλοκαιρινά αρώματα, αρωματικές νέες αφίξεις αλλά και περιορισμένες εκδόσεις για το φετινό καλοκαίρι!

Όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει κατάλληλες επιλογές θεωρούνται τα αρώματα που έχουν νότες με εσπεριδοειδή, λευκό ή πράσινο τσάι, φρούτα, λουλούδια όπως φρέζια ή γιασεμί, frangipani κ.ά. Το καλοκαίρι καλύτερα να αποφεύγετε συστατικά όπως η βανίλια και το πατσουλί.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα άρωμα που σας ταιριάζει και εκφράζει την προσωπικότητά σας ώστε να:

  • Αισθανθείτε αυτοπεποίθηση και σιγουριά
  • Κάνετε μία καλή πρώτη εντύπωση στους άλλους
  • Εκφράσετε την προσωπικότητά σας
  • Βελτιώσετε τη διάθεσή σας
  • Δημιουργήσετε μια αίσθηση πολυτέλειας και κομψότητας

Αν θέλετε να μεταμορφωθείτε σε έναν σαγηνευτικό άγγελο, που τραβάει τα βλέμματα. Είτε θέλετε να τονίσετε την τρυφερή κι εκλεπτυσμένη σας πλευρά ή την αισθησιακή τα καλλυντικά Victoria’s Secret ικανοποιούν όλες τις προσδοκίες σας!

Τα Victoria’s Secret Body Mist, άρωμα και γαλακτώματα σώματος βρίσκονται στην κορυφή των αγαπημένων brands για πολλά χρόνια. Και δεν αποτελεί έκπληξη – ο καθένας μπορεί να επιλέξει από μια πληθώρα αρωμάτων και χάρη στην προσιτή τιμή μπορεί να αγοράσει πολλά. Είναι ιδανικά ειδικά σε καταστάσεις όπου θέλετε να μυρίζετε όμορφα, αλλά δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε άρωμα αλλά ένα body mist ή ένα γαλάκτωμα σώματος πριν τα σπορ σας, πριν την παραλία, πριν τη βόλτα σας ακόμα και πριν τον ύπνο σας.

Bonus tips:

Πώς να φορέσω το καλοκαιρινό μου άρωμα: 

  • Δημιούργησε ένα αρωματικό σύννεφο αρχικά και μετά περπάτησε μέσα από αυτό να πάει σε όλο σου το σώμα.
  • Μην ξεχάσεις να αρωματίσεις και τα μαλλιά σου.
  • Για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το άρωμα σου μην το εφαρμόζεις τόσο στο δέρμα σου όσο επάνω στα ρούχα σου (για να μην σου αφήσει λεκέ, αυτό το tip συνίσταται σε πιο ανθεκτικά υφάσματα όπως το τζιν ή το βαμβάκι).
  • Μην ξεχνάς να αρωματίζεσαι στα σημεία των παλμών, καρποί, λαιμός, αγκώνες και πίσω από τα γόνατα.
  • Μην τρίβεις το άρωμα πάνω σου, αλλά άφησέ το να εξελιχθεί ελεύθερα από μόνο του.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ