Πώς να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την άφιξη του μωρού σας;

Πριν έρθει το μωρό στο σπίτι, πρέπει να κάνετε κάποιες ετοιμασίες και να αγοράσετε τα απαραίτητα πράγματα για να το υποδεχθείτε. Πώς να προετοιμαστείτε κατάλληλα για την άφιξη του μωρού σας;

Ένα νέο μέλος έρχεται στην οικογένεια και τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα για εσάς που θα γίνετε πρώτη φορά γονείς αλλά και για τις οικογένειες σας. Το συναίσθημα που επικρατεί είναι η χαρά αλλά υπάρχουν κι άλλα συναισθήματα όπως ενθουσιασμός, συγκίνηση και αγωνία για το πώς θα είναι η ζωή σας σαν γονείς από εδώ και στο εξής. Πριν έρθει το μωρό στο σπίτι, πρέπει να κάνετε κάποιες ετοιμασίες και να αγοράσετε τα απαραίτητα πράγματα για να το υποδεχθείτε.

Πρώτα απ’ όλα το σπίτι σας πρέπει να είναι καθαρό, μαζεμένο και οργανωμένο για να είναι πιο λειτουργικό και να γίνονται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες με ευκολία. Επίσης, πρέπει να έχετε εξοπλιστεί με τα απαραίτητα βρεφικά είδη https://www.tinytoes.gr/ διότι είναι απαραίτητα για την υγεία, την ασφάλεια και την σωστή ανάπτυξη του μωρού.

Παρακάτω θα σας προτείνουμε μερικά από τα απαραίτητα βρεφικά είδη που πρέπει να έχετε σπίτι σας:

  • Εξοπλισμός

Εξοπλιστείτε πρώτα απ’ όλα με κούνια που είναι η πιο αναγκαία προσθήκη για έναν σωστό και ποιοτικό ύπνο. Η ανάπτυξη του μωρού καθορίζεται από τον ύπνο, οπότε το στρώμα της κούνιας πρέπει να είναι εξαιρετικής ποιότητας και λίγο σκληρό για να μην κάνει καμπύλες και να παραμένει ίσια η επιφάνεια. Επίσης, απαραίτητο είναι ένα καρότσι και ένα κάθισμα αυτοκινήτου για να ξεκινήσετε να κάνετε τις βόλτες σας οικογενειακώς και να δημιουργήσετε κοινές εμπειρίες. Τέλος, ο μάρσιπος είναι πολύ βολικός, διότι το μωρό είναι κοντά σας άρα νιώθει την ασφάλεια και μπορείτε να το μεταφέρετε παντού.

  • Ρούχα και λευκά είδη

Διαλέξτε βαμβακερά φορμάκια μακρυμάνικα και κοντομάνικα, καλής ποιότητας διότι το δέρμα του μωρού είναι ακόμη ευαίσθητο. Εξοπλιστείτε με αρκετά φορμάκια διότι είναι το ρούχο που θα το φοράει εντός και εκτός σπιτιού και αναζητήστε στην αγορά διάφορα σχέδια και πολλά χρώματα. Επίσης, αγοράστε μερικά σετ ρούχων που να είναι μαλακά, κάλτσες και παπούτσια για να βγαίνετε τις βόλτες σας. Ανάλογα την εποχή, εξοπλιστείτε με καπέλο ή σκουφάκι για την προστασία από την ζέστη και το κρύο. Μην ξεχνάτε ότι σε αυτή την ηλικία η ανάπτυξη είναι γρήγορη, οπότε δεν χρειάζονται υπερβολές στις αγορές σας. Από λευκά είδη απαραίτητα είναι τα σεντόνια και οι βρεφικές κουβέρτες https://www.tinytoes.gr/product-category/linen/blankets-duvet/ για να παραμένει σταθερή η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του ύπνου.

  • Φροντίδα

Η καθημερινή φροντίδα του μωρού είναι απαραίτητη καθώς επίσης τα προϊόντα όπως οι πάνες σε μεγάλη ποσότητα επειδή θα γίνεται συχνή αλλαγή, υγρά μαντηλάκια και κρέμες για τυχόν ερεθισμούς. Επίσης, μην ξεχάσετε να αγοράσετε υποαλλεργικό αφρόλουτρο και σαμπουάν που είναι ειδικά κατασκευασμένα για βρέφη και μαλακές απορροφητικές πετσέτες.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

άφιξη του μωρού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ