Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2/9 έως 8/9/2024

Μια άκρως απαιτητική εβδομάδα. εμπόδια σε νέα ξεκινήματα αλλά και την επιστροφή σε μια όχι και τόσο ευχάριστη καθημερινότητα. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 2/9 έως 8/9/2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Συναισθήματα αποθάρρυνσης και τάση για υπεκφυγές και δικαιολογίες. Η νέα Σελήνη, ωστόσο δεν αργεί να σας δώσει δύναμη για εκκίνηση σε θέματα οργάνωσης, πρακτικότητας, καθημερινότητας. Προσοχή σε νεύρα και επίκριση!

Ταύρος

Αποθάρρυνση και αυτο-αμφισβήτηση σε θέματα στόχων και επίτευξης αυτών. Τάση για θυμό και βιαστικές κινήσεις. Η νέα Σελήνη πιο αισιόδοξη, σας γεμίζει πίστη, εστιάζοντας στα πρακτικά ζητήματα με λεπτομέρεια και υπερ-ανάλυση.

Δίδυμοι

Με αίσθημα ανασφάλειας και ανεπάρκειας έρχεται να ξεκινήσει η εβδομάδα ολοκληρώνοντας μια προηγούμενη δύσκολη περίοδο. Η νέα Σελήνη σας καλεί να αποσυρθείτε για να κάνετε αποτίμηση και σας δίνει ψυχολογικά δύναμη να ξαναγεννηθείτε.

Καρκίνος

Προσοχή στα τελευταία μπερδέματα αυτή την εβδομάδα. Η νέα Σελήνη σας δίνει διαύγεια για να τρέξετε θέματα της καθημερινότητας. Δραστηριοποίηση και ενεργητικότητα φέρνουν παραγωγικότητα και αποτελεσματικότητα.

Λέων

Μπροστά είναι μια νέα κατάσταση, αλλά ακόμα προσπαθείτε να… χωνέψετε ό,τι προηγήθηκε. Μπερδεύεστε μεταξύ του τι θέλετε να δείξετε ότι είστε και τι θέλετε να αποδείξετε στον εαυτό σας. Εστιάστε στην οικονομική σας διασφάλιση και άνοδο.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινάει με αίσθηση και συναισθήματα αποθάρρυνσης και εξαπάτησης από τους άλλους. Η νέα Σελήνη σας δίνει λεπτομέρεια, σαφήνεια, πρακτικότητα, για να συγκεντρωθείτε και να βάλετε τα πράγματα σε τάξη.

Ζυγός

Αποθάρρυνση, ανεπάρκεια και για εσάς, αλλά και μια πρόκληση εσωτερική, πως να κάνετε τη θεωρία πράξη. Μπαίνετε σε mood απολογισμού εν όψει των γενεθλίων σας. Τα επαγγελματικά ξεκινούν να τρέχουν με άλλη ενέργεια.

Σκορπιός

Καταφέρνετε να ισορροπήσετε μεταξύ όσων περάσετε και όσων έρχονται. Η νέα Σελήνη κρύβει επιβράβευση για εσάς και νέα ξεκινήματα σε φιλίες, ομάδες, social. Ακόμα πιο αποδοτικά τα πράγματα σε έσοδα από τη δουλειά και νέους στόχους.

Τοξότης

Πιο προκλητικό το ξεκίνημα της εβδομάδας, φτάνει για να σας καταβάλει, να σας ακινητοποιήσει. Ωστόσο, η νέα Σελήνη έρχεται να σας προωθήσει επαγγελματικά και κοινωνικά. Υπάρχει ορμή, αλλά και μια πίστη ότι οι άλλοι σας… χρωστάνε.

Αιγόκερως

Προωθητική όλη η εβδομάδα. Κρύβει ευκαιρίες για νέους στόχους, παρέες, φιλίες, οικονομικά από τη δουλειά. Προσοχή στην πιο… προκλητικά πολεμική διάθεσή προς τις σημαντικές σας σχέσεις. Και ο ανταγωνισμός ανεβαίνει!

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη δεν είναι παρά ένα ξεκίνημα για το πως θα διαχειριστείτε τα κοινά σας οικονομικά, οφειλές προς τρίτους. Ένα εξαιρετικά παραγωγικό διάστημα ξεκινάει, εργασία, εκτόνωση. Φροντίζετε το μέσα σας να βγει και έξω σας και τούμπαλιν.

Ιχθύες

Εστίαση σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά και σε αντιδικίες. Ισχυρό χαρτί -και για την ακόλουθη περίοδο- αυτοπεποίθηση και δραστηριοποίηση, σας γεμίζουν χαρά, ερωτισμό, παιχνίδι, δημιουργία. Προετοιμασία και συνειδητοποιήσεις για τις αλλαγές που έρχονται!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ