Έξυπνες ιδέες για να ανανεώσετε τη κουζίνα σας

Είναι πολύ σημαντικό αυτός ο χώρος του σπιτιού να μας δημιουργεί μια πρόσχαρη διάθεση και να μας εμπνέει ώστε να φτιάχνουμε τις πιο νόστιμες και ξεχωριστές λιχουδιές και γεύματα. Έξυπνες ιδέες για να ανανεώσετε τη κουζίνα σας

Μέσα στη κουζίνα μας ο καθένας από εμάς περνάει αρκετό χρόνο είτε επειδή μαγειρεύει αλλά είτε επειδή τρώει.Εάν λοιπόν αναζητάτε μερικούς τρόπους να δώσετε ζωή στη κουζίνα σας και να την ανανεώσετε προσθέτοντας διακοσμητικά και κάνοντας μικρές αλλαγές σίγουρα πρέπει να ρίξετε μια μάτια στις παρακάτω κατευθυντήριες γραμμές.

  • Αλλάξτε χρώμα στο τοίχο

Ένας πάρα πολύ εύκολος τρόπος να αποκτήσει άλλη όψη και διάθεση η κουζίνα σας αλλά και οποιοσδήποτε χώρος το σπίτι είναι αλλάζοντας χρώμα στους τοίχους. Δοκιμάζοντας να βάψετε το σπίτι με ένα φωτεινό και ευδιάθετο χρώμα θα μπορέσετε να δώσετε μία πολύ θετική αύρα στο χώρο και να το κάνετε να φωτίσει. Το να βάψετε τους τοίχους του σπιτιού είναι μια διαδικασία που δεν πρόκειται να έχει ένα πολύ μεγάλο κόστος και που θα γίνει σχετικά εύκολα και σε μικρό χρονικό διάστημα. Για τους λόγους αυτούς είναι μια αλλαγή που σίγουρα αξίζει τη προσπάθεια.

  • Προσθέστε φυτά  

Ένας ακόμα τρόπος να ανανεωθεί ο χώρος και να πάρει μια πιο ζωηρή διάθεση είναι προσθέτοντας φυτά. Μπορείτε μέσα στο χώρο πχ δίπλα σε κάποιο παραθυράκι, επάνω στο τραπέζι της κουζίνας ή πάνω σε κάποιον πάγκο η επιτοίχιο ράφι να τοποθετήσετε επάνω μερικές μικρές χρωματιστές γλάστρες οι οποίες θα περιέχουν ένα μικρό αλλά ιδιαίτερο φυτο εσωτερικού χώρου ώστε η κουζίνα σας να γίνει ένα από τα πιο μοναδικά και όμορφα μέρη του σπιτιού.

  • Εγκαταστήσετε νέα ντουλάπια

Η εγκατάσταση νέων ντουλαπιών είναι μια από τις πιο πρακτικές και έξυπνες ιδέες ώστε να ανανεωθεί μια κουζίνα. Στην αγορά σε καταστήματα με είδη εσωτερικού χωρου μπορείτε να κάνετε μια έρευνα αγοράς και να βρείτε μια τεράστια γκάμα σε σύγχρονα, οικονομικά, ποιοτικά και μοντέρνα ντουλάπια κουζινας που θα πραγματικά θα αναβαθμίσουν το χώρο σας ολοκληρωτικά. Μπορείτε φυσικά πριν κατευθυνθείτε προς τα καταστήματα να αναζητήσετε και σχέδια διαδικτυακά πχ μπορείτε να βρείτε αναζητώντας στο διαδύκτιο «κουζίνες https://www.theodoridi.gr/proioda/monternes-kouzines/» να βρείτε αμέτρητα design ντουλαπιών και να επιλέξετε αυτό που πιστεύετε ότι θα ταιριάζει περισσότερο με το χώρο σας και την αισθητική του.

  • Αλλάξτε καρέκλες στη τραπεζαρία

Μία επίσης κίνηση που μπορείτε να κάνετε για να αλλάξει η κουζίνα σας εάν χώρος είναι συνδεδεμένος με την τραπεζαρία είναι να αλλάξετε τις καρέκλες στις οποίες γευματίζετε. Είναι μία κίνηση που θα σας δώσει την ευκαιρία να δώσετε στο χώρο σας μία πολύ ιδιαίτερη πινελιά και να τον κάνετε ακόμα πιο μοντέρνο από όσο ήταν.

  • Διακοσμησετε με γούρια, κάδρα, μαγνητάκια, βάζα, κεραμεικα είδη κτλ

Εκτός φυσικά από τα μεγαλύτερα έπιπλα κουζίνας https://www.theodoridi.gr/ και διακοσμητικά του χώρου είναι εξίσου σημαντικό να δώσετε βάση και σε μικρότερες πινελιές της κουζίνας για αυτό το λόγο μπορείτε να προσθέσετε μικρότερα στοιχεία μέσα στο χώρο. Για παράδειγμα αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να κρεμάσετε ένα γούρι επάνω σε κάποιο ντουλάπι, να προσθέσετε στο ψυγείο μερικά μαγνητάκια να διακοσμήσετε το τραπέζι με ένα κεραμικό βάζω ή και να βάλετε στον τοίχο ένα μικρό καδράκι.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ