Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30/9 έως 6/10/2024

Η εβδομάδα αυτή, υποδέχεται την τελευταία έκλειψη για την χρονιά αυτή στο ζώδιο του Ζυγού, με τις ισορροπίες να είναι λεπτές! Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30/9 έως 6/10/2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Παιδιά και έρωτας και δημιουργία τραβούν όλη σας την προσοχή με σκοπό την δική σας αυτο-πραγμάτωση και εξέλιξη. Οι σημαντικές σχέσεις, ακόμα και με τους … εχθρούς, επισκιάζουν τα πάντα. Από τις πιο σημαντικές εβδομάδες της χρονιάς!

Ταύρος

Σημαντικές αλλαγές και ενάρξεις σε θέματα ευεξίας, οργάνωσης της καθημερινότητας και κατοικίδιων. Έχετε την ευκαιρία να ενσωματώσετε καινούριες συνήθειες στη διατροφή, στην άσκηση με τελικό σκοπό την υγεία ολιστικά.

Δίδυμοι

Αρκετά λαμπερή και τονωτική η εβδομάδα αυτή, με την έκλειψη να τονίζει όλη τη χαρά και τη δημιουργικότητά σας. Νέα ξεκινήματα σε έργο, παιδιά, έρωτα, με ορμή, με όρια. Προσπαθήστε χωρίς επιπολαιότητα, χωρίς αυταπάτες.

Καρκίνος

Σαν κολυμβήθρα αυτή η νέα Σελήνη-έκλειψη, από τη μια σας δοκιμάζει ψυχολογικά, με τελικό σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα στην καριέρα, το κοινωνικό σας status, και να ξαναγεννηθείτε. Προσοχή σε παρορμητικές κινήσεις και στα οικονομικά!

Λέων

Κινείστε, επικοινωνείτε, μεταφέρετε και διαδίδετε πληροφορίες, ταξιδεύετε. Γίνεστε πιο ευπροσάρμοστοι και ευέλικτοι. Αλλάζετε τον τρόπο με τον οποίο προβάλλεστε στους οικείους, και όχι μόνο! Μήπως να ξεκινούσατε και κάποιο μάθημα, σεμινάριο;

Παρθένος

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Κίνηση και επεξεργασία των αλλαγών που βιώνετε, όχι μόνο ψυχολογικά, αλλά και σε ένα καθαρά πρακτικό και οικονομικό κομμάτι. Αναλαμβάνετε ευθύνη, έχοντας πρώτα καταλάβει τις δυνάμεις και τα ταλέντα σας.

Ζυγός

Φρεσκάδα και νέα αρχή, νέα ξεκινήματα, τα οποία προϋποθέτουν την αποδοχή μιας απώλειας από μέρους σας σε βαθιά συναισθηματικό επίπεδο. Το να προχωρήσετε στις όποιες αλλαγές και να είστε παρόντες είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός

Όταν κλείνει μια πόρτα ανοίγει ένα παράθυρο. Είναι λογικό να είστε επιφυλακτικοί και διστακτικοί στο καινούριο, αλλά πιο λογικό και σαφώς αποτελεσματικότερο είναι να φανείτε ευπροσάρμοστοι και δεκτικοί στα νέα πλάνα που επιφυλάσσει για εσάς η ζωή!

Τοξότης

Νέα ξεκινήματα σε φιλικές αλλά και ερωτικές σχέσεις, σε νέα σχέδια και στόχους, τα οποία αφορούν τόσο τη δουλειά, όσο και τα όνειρά σας τα οποία βλέπετε να πραγματοποιούνται. Αλλαγές και στον τρόπο που προβάλλεστε στα social.

Αιγόκερως

Εκτίναξη, ανέλιξη, καθιέρωση την οποία έχετε κατακτήσει με πολλή, πολλή, πολλή δουλειά. Σε όλα τα επίπεδα. Όλοι οι προβολείς είναι πάνω σας. Και οι ίδιοι μέσα σας παράλληλα κάνετε περισσότερο εσωτερικά ψυχολογική δουλειά.

Υδροχόος

Ανοίγματα προς πάσα κατεύθυνση, ταξίδια, εμπειρίες, σεμινάρια, άνθρωποι από το εξωτερικό. Ευκαιρίες και αλλαγές και σε θέματα εκπαίδευσης, θέματα με το νόμο, θέματα με τη θρησκεία, τη φιλοσοφία, τις ιδέες, ακόμα και την πίστη. Γιατί όχι;

Ιχθύες

Πάλι με τα ψυχολογικά σας έρχεστε σε επαφή και αναζητάτε να κάνετε νέα αρχή για να προχωρήσετε παραπέρα. Η μεταμόρφωση απαιτεί θυσία και όχι αυτοθυσία και σε θέματα κρίσεων, ανασφαλειών και κοινών οικονομικών.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 30/9 έως 6/10/2024

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ