Γυναικεία γυαλιά ηλίου για μικρά πρόσωπα: Πώς να κάνεις την σωστή επιλογή!

Η επιλογή των κατάλληλων γυαλιών ηλίου είναι σημαντική για την εμφάνιση και την άνεσή σου, ειδικά αν έχεις μικρό πρόσωπο. Γυναικεία γυαλιά ηλίου για μικρά πρόσωπα: Πώς να κάνεις την σωστή επιλογή!

Οι σωστές αναλογίες και το κατάλληλο στυλ μπορούν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σου. Γι’ αυτό, αν ψάχνεις ποιοτικά και κομψά γυναικεία γυαλιά ηλίου που θα σου ταιριάξουν γάντι, θα πρέπει πρώτα να μάθεις κάποια βασικά πράγματα.

Ρίξε, λοιπόν, μια ματιά στα παρακάτω tips και κάνε την καλύτερη επιλογή για σένα!

  1. Διάλεξε μικρότερο σκελετό

Για να αποφύγεις μια πολύ «φορτωμένη» εμφάνιση, προτίμησε μικρότερους σκελετούς που δεν καλύπτουν μεγάλο μέρος του προσώπου σου.

Σκελετοί με λεπτές γραμμές και μικρότερο μέγεθος μπορούν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου χωρίς να το κρύβουν.

  1. Προτίμησε στρογγυλά γυαλιά

Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου είναι ιδανικά για μικρά πρόσωπα, καθώς οι καμπύλες τους δημιουργούν μια πιο απαλή και πιο ισορροπημένη εμφάνιση.

Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις στρογγυλά γυαλιά με μικρότερους φακούς από το συνηθισμένο, ώστε να ταιριάξουν ακόμα καλύτερα στις αναλογίες σου.

  1. Τα γυαλιά ηλίου cat eye είναι μια καλή ιδέα

Τα γυαλιά ηλίου τύπου cat eye, γνωστά για τις χαρακτηριστικές ανυψωμένες άκρες τους, δίνουν μια παιχνιδιάρικη και κομψή νότα.

Αφήνουν να φανεί μεγαλύτερο μέρος του προσώπου σου συγκριτικά με άλλα μοντέλα, ενώ τραβούν ταυτόχρονα την προσοχή προς τα πάνω, δίνοντας την εντύπωση ενός πιο μακριού προσώπου.

  1. Διάλεξε πιο ουδέτερα χρώματα

Τα ουδέτερα χρώματα, όπως το μαύρο, το καφέ ή το γκρι, είναι αρκετά ασφαλείς επιλογές που ταιριάζουν με κάθε στυλ και ρούχο.

Αυτά τα χρώματα επίσης τείνουν να είναι λιγότερο επιβλητικά, γεγονός ιδανικό για μικρά πρόσωπα.

  1. Απόφυγε τα έντονα ή υπερβολικά σχέδια

Είναι επίσης σημαντικό να αποφεύγεις τα έντονα ή υπερβολικά σχέδια, τα οποία μπορούν να κάνουν τα γυαλιά να φαίνονται τεράστια για το πρόσωπό σου.

Αντί για αυτό, διάλεξε γυαλιά με κομψά και απλά σχέδια που προσθέτουν στυλ χωρίς υπερβολές.

  1. Δώσε βάση στην ισορροπία ανάμεσα σε πλάτος και ύψος των φακών

Η ισορροπία μεταξύ του ύψους και του πλάτους των φακών είναι άκρως σημαντική, γι’ αυτό μην την υποτιμάς.

Διάλεξε γυαλιά με φακούς που δεν υπερβαίνουν το ύψος των φρυδιών και την κάτω γραμμή των ματιών σας, δημιουργώντας μια κομψή και ισορροπημένη εμφάνιση.

  1. Πάρε γυαλιά με ρυθμιζόμενους βραχίονες

Φρόντισε να διαλέξεις γυαλιά με ρυθμιζόμενους βραχίονες, καθώς αυτά μπορούν να προσαρμοστούν για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή στο πρόσωπό σου.

Έτσι, θα μπορείς να τα ρυθμίσεις με τον κατάλληλο τρόπο ώστε να μην πιέζουν τους κροτάφους ή τα αυτιά σου.

Συνοψίζοντας, να πούμε ότι η επιλογή των σωστών γυαλιών ηλίου για μικρά πρόσωπα μπορεί να αποτελεί πρόκληση, ωστόσο οι συμβουλές που μοιραστήκαμε μαζί σου παραπάνω σίγουρα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε βοηθήσουν να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Επένδυσε, λοιπόν, σε γυαλιά που ταιριάζουν στις αναλογίες του προσώπου σου, χωρίς να θυσιάζεις ούτε στο ελάχιστο τις προσωπικές σου αισθητικές απαιτήσεις.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, τα γυαλιά ηλίου που θα διαλέξεις θα γίνουν το νέο αγαπημένο σου αξεσουάρ για κάθε περίσταση!

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Γυναικεία γυαλιά ηλίου για μικρά πρόσωπα: Πώς να κάνεις τη σωστή επιλογή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ