Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7/10 έως 13/10/2024

Η εβδομάδα αυτή συνεχίζει στο πιεστικό κλίμα των προηγούμενων ημερών αν και απομακρυνόμαστε κάπως από τις εκλείψεις η επιρροή τους δεν σταματά! Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7/10 έως 13/10/2024

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

Κλείστε ραντεβού με Αστρολόγο: astroteam.gr

Θέλεις να σπουδάσεις Αστρολογία; Σπουδές Αστρολογίας εξ αποστάσεως ή διά ζώσης στην Εναλλακτική Παιδεία!

Κριός

Σκέφτεστε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και οι άλλοι σας δείχνουν τον δρόμο για να θεραπεύσετε δικά σας κομμάτια. Δεν χρειάζονται παιχνίδια εξουσίας αφού εσείς κρατάτε το κλειδί στο χέρι σας. Στο τέλος της εβδομάδας κάποια απροσδόκητα γεγονότα στα οικονομικά σας μπορεί να σας εκπλήξουν ή τουλάχιστον θα σας κάνουν να μπείτε αρκετές φορές στο e-banking σάς.

Ταύρος

Αν σας απασχολούν κάποια θέματα υγείας αυτή την εβδομάδα έχετε την εύνοια να τα θεραπεύσετε. Ακόμη και να βρείτε λύσεις για να διορθώσετε την καθημερινότητα σας. Extra tip αν δηλώνεται μέχρι τώρα single στο τέλος της εβδομάδας αυτό ίσως αλλάξει. Αφού σας δίνεται η δυνατότητα να ζήσετε μια ξαφνική γνωριμία.

Δίδυμοι

Αν ψάχνετε έναν πιο έξυπνο και δημιουργικό τρόπο για να εκφράζεστε αυτή η εβδομάδα είναι για εσάς. Επίσης αν ψάχνετε να βρείτε γέφυρες επικοινωνίας με τα παιδιά σας μπορείτε τώρα να τις χτίσετε. Κάποια όμως απρόβλεπτα έξοδα ως αναφορά την υγεία σάς ίσως σας αγχώσουν.

Καρκίνος

Η οικογένεια και το σπίτι σας θα είναι αυτό που θα σας απασχολήσει αρχικά και ήρθε η ώρα να δείτε και να συζητήσετε τί είναι αυτό που σας έχει στεναχωρήσει με τους οικείους σας. Όμως μπορείτε να βρείτε λύσεις και να επιφέρετε την ισορροπία. Στο δεύτερο μισό της εβδομάδας η διάθεση σας θα είναι πιο ανάλαφρη και θα θέλατε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε μαζί με φιλικά πρόσωπα.

Λέων

Νέες ιδέες και το μυαλό σας κόβει σαν ξυράφι. Αν είχατε κάποιες σκέψεις που δεν σας οδήγησαν πουθενά τώρα ήρθε η ώρα να απαλλαγείτε από αυτές. Στο δεύτερο μισό της εβδομάδας αν το τελευταίο διάστημα νιώθατε πίεση από τις υποχρεώσεις μεταξύ οικογένειας και καριέρας θα θελήσετε να πάρετε μια ανάσα κάτι το οποίο όμως δεν θα είναι πολύ εύκολο.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα ασχολείστε με τον εαυτό σας και αν νιώσατε ότι κάπου αδικήσατε τον εαυτό σας ή δεν πιστέψατε σε εσάς ήρθε η ώρα να σας δώσετε μία μεγάλη αγκαλιά. Και αν σας δοθεί η ευκαιρία για κάποια σύντομη απόδραση θα ήταν πολύ όμορφο να την αρπάξετε.

Ζυγός

Εσείς ή οι άλλοι? Αφού μπορεί να συν υπάρχει το ένα μαζί με το άλλο. Δεν χρειάζεται να αφήνετε πίσω αυτά που σας αρέσουν, άλλωστε οι εμπειρίες είναι πιο ωραίες όταν τις μοιραζόμαστε. Στο δεύτερο μισό της εβδομάδας απλά λίγο παραπάνω προσοχή στο τί ξοδεύετε αφού μπορεί να παρασυρθείτε και να ξεφύγετε από το πλάνο σας.

Σκορπιός

Οι σκέψεις σάς είναι κρυφές και δεν σας αρέσει να τις μοιράζεστε. Αυτό όμως μπορεί να σας οδηγήσει σε ξέφωτο και να βγείτε από προσωπικά αδιέξοδα. Τέλος η γοητεία σάς θα είναι αυξημένη και θα ήταν κρίμα να την δείτε μόνο εσείς. Για αυτό βγείτε έξω και δεν ξέρετε…κάποιον μπορεί να μαγέψετε ξαφνικά.

Τοξότης

Αν είχατε κάποιες διαφορές με κάποιον φίλο σάς θα ήταν καλή ιδέα να βρεθείτε. Ένας ειλικρινής διάλογος θα ήταν ότι πρέπει για να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους και να μην υπάρχουν κενά μεταξύ σάς. Επίσης ευνοούνται οι κρυφοί έρωτες ή τουλάχιστον αυτοί που δεν είναι ακόμη έτοιμη να βγουν στην επιφάνεια.

Αιγόκερως

Λύσεις βρίσκεται για θέματα καριέρας και θα μπορέσετε να διορθώσετε λάθη που έχουν γίνει. Επίσης κάποια ξαφνικά έσοδα στα κέρδη της επιχείρησης σάς είναι πιθανά στο τέλος της εβδομάδας. Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7/10 έως 13/10/2024

Υδροχόος

Αν υπάρχουν κενά επικοινωνίας με κάποιους μακρινούς σας ανθρώπους ή συγγενείς αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να τα λύσετε. Επίσης οι ξαφνικές υποχρεώσεις μεταξύ οικογένειας και καριέρας δεν θα σας λείψουν και αυτό είναι κάτι που θα σας κουράσει. Φτιάξτε όσο καλύτερα το πρόγραμμα σας γίνεται.

Ιχθύες

Στην αρχή της εβδομάδας θα μπορέσετε να λύσετε διάφορες που είχατε με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ο λόγος μπορεί να γίνει πολύ θεραπευτικός και να σας δείξει και εσάς θέματα που πρέπει να διορθώσετε. Στο δεύτερο μισό της εβδομάδας αν είχατε κάποια πλάνα που αφορούν το εξωτερικό ή την ανώτερη εκπαίδευση σας μπορεί να πάρουν μία τροπή που δεν την περιμένατε

Από την Πηνελόπη Δασκαλάκη

Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και σκέψεις!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 7/10 έως 13/10/2024

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ