Πώς να αποκτήσεις τις τέλειες μπούκλες χωρίς θερμότητα!

Με την παρακάτω τεχνική μπορείς να αποκτήσεις ένα απίθανο beach wave hairstyle στα μαλλιά σου χωρίς ίχνος θερμότητας! Πώς να αποκτήσεις τις τέλειες μπούκλες χωρίς θερμότητα!

Πλέον υπάρχει τρόπος να αποκτήσεις τις μπούκλες που πάντα επιθυμούσες, χωρίς να καταστρέψεις την τρίχα σου! Τα overnight hairstyles, λοιπόν, μας επιτρέπουν να ξυπνάμε με τέλειες μπούκλες που δείχνουν αβίαστα λαμπερές.

Τα boho, beachy waves είναι ένα από τα πιο πολυπόθητα hairstyles αλλά όλοι γνωρίζουν ότι η υπερβολική θερμότητα δεν κάνει καλό στα μαλλιά. Αν θέλεις να αποκτήσεις Heatless curls αξίζει να χρησιμοποιήσεις τις υφασμάτινες ράβδους μπούκλας που μπορούν να τις δημιουργήσουν χωρίς θερμότητα, κατά τη διάρκεια του ύπνου σου.

Τι σημαίνει «heatless curls»;

Σημαίνει κάτι σαν «μπούκλες χωρίς θερμότητα». Πρόκειται για μια τεχνική ώστε να γίνουν τα μαλλιά σγουρά κατά τη διάρκεια της νύχτας χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί ακριβώς για το σκοπό αυτό. Ο σκοπός του να φτιάχνεις μπούκλες χωρίς θερμότητα είναι να έχεις όμορφες μπούκλες ή κύματα χωρίς να επιβαρύνεις τα μαλλιά με τις υψηλές θερμοκρασίες από τα σίδερα για μπούκλες ή τα πιστολάκια μαλλιών.

Η διαδικασία είναι απλά πανεύκολη:

  • Ξεκίνησε με στεγνά ή σχετικά νωπά μαλλιά και τύλιξε κάθε τούφα των μαλλιών σου στις ράβδους, αφού έχεις στηρίξει την κορυφή με ένα κλάμερ.
  • Ασφάλισε τη ράβδο με λαστιχάκια.
  • Το πρωί, όταν ξυπνήσεις, αφαίρεσε τα λαστιχάκια και άφησε τις ράβδους να γλιστρήσουν στα μαλλιά σου.

Για να βοηθήσεις όμως το αποτέλεσμα να έχει και διάρκεια φρόντισε να χρησιμοποιήσεις και ένα κατάλληλο προϊόν για styling όπως ο αφρός μαλλιών.

Ένας αφρός για μπούκλες προσφέρει τέλεια διαμόρφωση στους φυσικούς κυματισμούς και στις μπούκλες. Σταθεροποιεί τις μπούκλες, τους χαρίζει φόρμα, πλούσια όψη και λάμψη και αποτρέπει το φριζάρισμα. Για κυματιστά μαλλιά τα οποία είναι λεπτά και άτονα επέλεξε αφρό με χαμηλό έως μεσαίο βαθμό σταθεροποίησης. Για δυνατά και πυκνά μαλλιά με μπούκλες επέλεξε αφρό με ισχυρή σταθεροποίηση.

Κακά τα ψέματα, για να πετύχουμε το τέλειο ίσιωμα ή τις πιο καλοσχηματισμένες μπούκλες όλες έχουμε χρησιμοποιήσει εργαλεία με θερμό styling όπως το πιστολάκι, το σίδερο αλλά και το ψαλίδι. Ενώ το θερμό styling αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους για να αποκτήσουμε το χτένισμα που επιθυμούμε και να τιθασεύσουμε την τρίχα στον απόλυτο βαθμό, η διαδικασία όμως ταλαιπωρεί, με τον καιρό, την υγεία των μαλλιών μας.

Και μην ξεχάσετε! Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα και Διαγωνισμούς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ